EASTER SALE - SPAR 25% PÅ ALLE HAVEMØBLER!

EASTER SALE - SPAR 25% PÅ ALLE HAVEMØBLER

 

Alle havemøbler

Når vi går den varmere sæson i møde, er det tid til at indrette dit uderum. Pryd din have, altan eller terrasse med lækre havemøbler, så du kan nyde hele din sommer udendørs. Her på siden finder du alle vores havemøbler – Find dine favoritter her på siden og skab din havedrøm.

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Skab din havedrøm med de perfekte havemøbler

Ligesom dit hjem indendørs skal afspejle hygge og personlighed, skal din have også. Derfor har vi samlet et stort udvalg af lækre havemøbler, så du kan finde dine favoritter til at skabe den helt perfekte have. Her på siden kan du finde alle vores havemøbler fra havestole og haveborde til parasoller og loungemøbler. Går du efter noget specifikt? Kan du altid benytte dig af vores filtre, eller vælge en bestemt kategori for at finde frem til lige netop de havemøbler du leder efter.

Havemøbel must haves: Haveborde og havestole

I enhver have hører der sig haveborde og havestole til. Det er her, du sidder og spiser din grillmad og hygger med venner og familie over en dejlig sommerdrink. Det er over havebordet spillekort og tomme trekantsis bliver lagt og på havestolen du kan sidde og nyde en god koldskål med den helt perfekte mængde kammerjunker.

Haveborde og havestole er simpelt et must have i din have. Men hvilke haveborde og havestole går du efter? Her på siden har vi samlet alle vores haveborde og havestole, så du nemt kan finde frem til lige netop de havemøbler du søger. Find alt fra firkantet og runde haveborde til haveborde med udtræk, samt havestole i flet, polyrattan og træ. Men fortrækker du en bestemt farve? Materiale? Pris? Eller brand? Så har du mulighed for at finde de perfekte havemøbler lige her på siden.

Skab den perfekte hyggekrog med et lækkert loungesæt

Loungemøbler er sommerens svar på en hyggelig udendørs stue, hvor du kan sidde og komme helt ned i gear. Dit loungeområde bliver din helt nye afslapningszone, hvor du kan sidde og nyde en god kop kaffe om morgenen og sidde og have de dybe samtaler med dine venner en stille sommeraften.

Med et lækkert loungesæt vil du nyde sommeren fra en helt ny vinkel. De bløde sofapuder lader dig synke ned og slappe af, og hvem ved, måske du tager en lille morfar i den gode loungesofa. Vi mener, at alle burde have mulighed for den ultimative afslapning, som du får ved et loungemøbel. Derfor har vi sørget for at der er et stort udvalg af forskellige loungemøbler til både den lille og store have.

Stort udvalg af havemøbler

Vi har samlet alle vores havemøbler her på siden, så du nemt kan se vores store udvalg. Lav skyggepladser på din terrasse med en smuk parasol, læg dig på langs i en lækker liggestol eller gør grillmaden klar med et udekøkken. Vi har et kæmpe udvalg af havestole og haveborde til dit hjem, hvor du kan invitere hele familien og dine venner over til god grillmad og hygge på terrassen. Hvis din have er omdrejningspunkt for afslapning og solbadning vil et loungesæt eller enkle loungemøbler være helt perfekt til din have.

Find havemøbler fra lækre brands som ferm LIVING, Brafab, EXOTAN, Venture Design og Houe. Vi ønsker, at du kan skabe din havedrøm. Derfor er vores brands nøje udvalgt, så vi kan tilbyde dig et bredt sortiment af forskellige designs, farver, materialer og størrelser.

Gå på opdagelse på siden og bliv inspireret!