AYTM

AYTM, SOLUM Sidebord Guld/Sort

2.999,-
Leveringstid: 1-2 uger

Produktinformation

  • Varenr.: AY00204
  • Farve: Guld
  • Diameter: 32 cm
  • Højde: 67 cm
  • Specifikationer

    De små sideborde er praktiske og anvendelige i mange placeringer i hjemmet. Eksempelvis kan et sidebord bruges som natbord i soveværelset, som pyntebord i entreen eller traditionelt set som følgesvend til stuens lænestol. Sidebordet har målene H:67cm. Dette sidebord vejer 5,8kg. AYTM designer luksuriøst boliginteriør og mindre møbler. Designet udspringer af det traditionelle nordiske design, men med et overraskende og sofistikeret tvist. Det er altid flot at bringe farve ind i hjemmet som denne flotte guld farve. Trænger dit hjem til et nyt pust? Så er vores smarte sidebord i guld et godt bud. Dagligstuen er husets hjerte, og hele familiens primære samlingspunkt. Pryd derfor din stue med flotte, lækre møbler som dette sidebord. Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe dig, hvis du har nogle spørgsmål.

Levering & retur

Når du handler hos Unoliving er fragten altid gratis, såfremt at du bor på fastlandet eller på brofaste øer. Din ordre leveres til din hoveddør i gadeplan mellem kl. 08-21. Ønsker du ekstra service som f.eks opbæring eller aftenlevering, kan det nemt og billigt tilkøbes inden bestillingen. Læs mere om vores services her

Du har altid mulighed for at fortryde dit køb indenfor 365 dage. Du skal blot meddele os at du fortryder købet og derpå returnere varen til os. Læs mere om vores returpolitik her.