AYTM, SOLUM Sidebord Sort, Ø32 H:67
AYTM, SOLUM Sidebord Sort, Ø32 H:67
-26%

AYTM

AYTM, SOLUM Sidebord Sort, Ø32 H:67

Tilbudspris 2.199,- Normalpris 2.999,-
Leveringstid: 4-8 dage

Produktinformation

  • Varenr.: AY00203
  • Farve: Sort
  • Diameter: 32 cm
  • Højde: 67 cm
  • Specifikationer

    Med vores AYTM vil du skabe nyt liv til hjemmet. Et sidebord som dette er både et praktisk og dekorativt møbel. Brug det som pyntebord i entréen, som natbord i soveværelset eller til hjemmets lænestol. Sidebordet har målene H:67cm. Dette sidebord vejer 1,25kg. Med et sidebord i en neutral farve kan du nemt tilføje møblet til din indretning. Stuen er familiens samlingspunkt. Derfor skal det være et rart sted at opholde sig. AYTM designer boligtilbehør og møbler inspireret af det traditionelle nordiske design, dog med et overraskende og sofistikeret tvist. Sidder du med nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Levering & retur

Når du handler hos Unoliving er fragten altid gratis, såfremt at du bor på fastlandet eller på brofaste øer. Din ordre leveres til din hoveddør i gadeplan mellem kl. 08-21. Ønsker du ekstra service som f.eks opbæring eller aftenlevering, kan det nemt og billigt tilkøbes inden bestillingen. Læs mere om vores services her

Du har altid mulighed for at fortryde dit køb indenfor 365 dage. Du skal blot meddele os at du fortryder købet og derpå returnere varen til os. Læs mere om vores returpolitik her.