Belysning

Find alverdens spændende lamper her på siden, og spot den pendel eller gulvlampe du mangler for at gøre dit hjem perfekt. Mangler du bordlamper til skrivebordet, eller væglamper til gangen kan vi også sagtens tilbyde et spændende udvalg hertil. Vi har et kæmpe sortiment af nye og klassiske lamper, store og små, farverige og farveløse – kort sagt noget for enhver. Vi har både billige lamper til den prisbevidste, og dyrere designmodeller til feinschmeckeren, der ved hvad hun eller han vil have. Se også vorse store udvalg af pendler.

Stort udvalg af belysning til hjemmet

Gå på opdagelse i Unolivings lysnende univers, hvor du finder belysning til samtlige af hjemmets rum. Vi har et stort sortiment af lamper - både nye og klassiske, store og små, farverige og farveløse – kort sagt noget for enhver smag. Find alverdens spændende løsninger til belysning, som imødekommer din smag og opfylder netop dine behov og ønsker. Spot den pendel eller gulvlampe du mangler for at gøre dit hjem perfekt. Eller hvad med en bordlampe til skrivebordet eller skænken, for ej at glemme væglampen, som både kan bruges som sengelampe men også kan være super flot i den lange gang.

 

Dekorativ eller funktionel belysning

Inden du vælger din nye lampe, så gør dig klart, hvad lampens formål er. Skal den bruges over køkkenbordet som arbejdsbelysning, skal den agere læselampe eller er det et dekorativt indspark i indretningen? Et helt rum kan ændre karakter afhængigt af belysningen, så overvej derfor hvor, dine lamper skal placeres i rummet. Vi har lamper fra brands som Ebb&Flow, House Doctor, GUBI og Nordal.
Hvordan finder jeg den perfekte lampe til netop mit behov:

• Vælg en lampe, der passer til det sted, den skal hænge, den funktion eller det formål, den skal have samt den stemning, der ønske i rummet.
• Lysets fordeling afhænger af lampens design. Lamper med glasskærm eller et andet gennemsigtigt materiale giver naturligvis mere lys til rummet end en lampe med en lukket skærm. Lamper med lukkede skærme har oftest et mere fokuseret lys, hvoraf resten af rummet vil være mørkere. Denne form for belysning er oftest brugt som arbejdsbelysning eller over et spisebord. Nedadrettet lys kan også anvendes som hyggebelysning ved en seng eller i læsehjørnet.
• Hvis alle lamper i et rum er med et nedadrettet lys med en lukket lampeskærm, kan rummet fremstå mindre, end det egentlig er. For at få det bedste belysningsresultat i rummet er det vigtigt at kombinere de forskellige belysningstyper.

Husk at unoliving.com leverer dine lamper gratis - uanset pris, vægt og størrelse.