Belysning

Se alt belysning
Bordlamper
Gulvlamper
Loftlamper
Væglamper
Spotlights

Dekorativ eller funktionel belysning - vi har det hele

Gå på opdagelse i Unolivings lysende univers af belysning, hvor du finder belysning til samtlige af hjemmets rum. Vi har et stort sortiment af lamper - både nye og klassiske, store og små, farverige og farveløse – kort sagt noget for enhver smag. Find alverdens spændende løsninger til belysning, som imødekommer din smag og opfylder netop dine behov og ønsker. Spot den loftslampe eller gulvlampe du mangler for at gøre dit hjem perfekt. Eller hvad med en bordlampe til skrivebordet eller skænken, for ej at glemme væglampen, som både kan bruges som sengelampe men også kan være super flot i den lange gang. Brug flere belysningskilder i hjemmet og hvert enkelt rum, hvor du skal have både indirekte og direkte belysning. Hav derfor både store primære lamper, som lampe over spisebordet, stuebordet eller køkkenbordet, men hav også sekundære lamper som en flot bordlampe på skænken, en design væglampe ved billedet på væggen eller flotte pendler i et læsehjørne. Du kan også stille en gulvlampe ved siden af sofaen eller lænestolen. Ved at have flere lyskilder i rummet får du mulighed for at skabe lige dén stemning og belysning du ønsker - vil du for eksempel gerne have lyst rummet godt op, så tænd flere eller alle lamper. Vil du derimod have mere hygge og skabe en hule stemning, så hav kun de sekundære mindre lamper tændt. Når du indretter med flere lamper i et rum, får du også rummet til at synes større, da du for eksempel med en lampe i hjørnet kan undgå mørke hjørner, der gør rummet mindre. Lys din bolig og hele rummet op med belysning, og skab en bedre og større bolig.

Indret med korrekt belysning - sådan vælger du den rigtige lampe

Inden du vælger din nye lampe, så gør dig klart, hvad lampens formål er. Skal den bruges over køkkenbordet som arbejdsbelysning, skal den agere læselampe eller er det et dekorativt indspark i indretningen? Et helt rum kan ændre karakter afhængigt af belysningen, så overvej derfor hvor, dine lamper skal placeres i rummet.

Hvordan finder jeg den perfekte lampe til netop mit behov?

  • Vælg en lampe, der passer til det sted, den skal hænge, den funktion eller det formål, den skal have samt den stemning, der ønskes i rummet.
  • Lysets fordeling afhænger af lampens design. Lamper med glasskærm eller et andet gennemsigtigt materiale giver naturligvis mere lys til rummet end en lampe med en lukket skærm. Lamper med lukkede skærme har oftest et mere fokuseret lys, hvoraf resten af rummet vil være mørkere. Denne form for belysning er oftest brugt som arbejdsbelysning eller over et spisebord. Nedadrettet lys kan også anvendes som hyggebelysning ved en seng eller i læsehjørnet.
  • Hvis alle lamper i et rum er med et nedadrettet lys med en lukket lampeskærm, kan rummet fremstå mindre, end det egentlig er. For at få det bedste belysningsresultat i rummet er det vigtigt at kombinere de forskellige belysningstyper.

Husk at Unoliving leverer dine lamper gratis når du køber for over 499 kr.