Bordlamper

Bordlamper

 Bloomingville          Nordlux bordlamper          GUBI Bordlamper          Marset Bordlamper          
Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Stort udvalg af bordlamper

En bordlampe er både praktisk og dekorativ. Bordlamper kan benyttes i alle hjemmets rum og kan for eksempel pynte i din stue eller spisestue, hvor den kan placeres på din skænk, i vindueskarmen eller på sidebordet. En bordlampe kan også bruges som læselys i din hyggekrog eller som natlampe på dit natbord i soveværelset. Derudover kan en bordlampe give dig det optimale arbejdslys på dit skrivebord eller makeupbord. Særligt kan en bordlampe skabe en hyggelig stemning om aftenen i de mørke måneder, hvis loftlyset slukkes. En bordlampe er nem at flytte efter behov, hvis du for eksempel laver om på indretningen i dit hjem. Se vores store udvalg af bordlamper her på siden.

Bordlamper i forskellige former, farver og designs

En bordlampe behøver ikke kun at have en praktisk funktion. Den kan nemlig også være dekorativt og pynte i et rum. Hos os finder du bordlamper i alle former, farver, størrelser og designs. Vi har små funktionelle bordlamper, men også store skulpturelle bordlamper. Du kan mixe og matche mellem vores udvalg af bordlamper og på den måde skabe din helt egen stil. Vi har blandt andet bordlamper i glas, træ, metal og marmor. Hos os finder du flotte bordlamper fra populære brands som House Doctor, Blommingville, Halo Design og Nordal.

Køb din bordlampe hos Unoliving

Hos Unoliving har vi et stort udvalg af bordlamper i mange varianter og prisklasser, så du går ikke forgæves i din søgning efter spændende bordlamper. Når du skal finde den bordlampe, der præcis passer til dig, vil du i vores feature funktion kunne vælge mellem mange unikke funktioner. For eksempel kan du vælge, hvilken farve og materiale du ønsker, så søgeresultaterne lynhurtigt snævrer sig ind til det, du er på udkig efter.

Vidste du, at ved at sætte en lampe i husets hjørner, skaber du mere dybde i dit hjem? Hos Unoliving har vi foruden bordlamper også et stort udvalg af gulvlamper, loftslamper, spotlamper, væglamper og udendørslamper.