Bordlamper

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Multifunktionelle bordlamper

En bordlampe er både praktisk og dekorativ. Bordlamper kan benyttes i alle hjemmets rum og kan for eksempel pynte i din stue eller spisestue, hvor den kan placeres på din skænk, i vindueskarmen eller på sidebordet. En bordlampe kan også bruges som læselys i din hyggekrog eller som natlampe på dit natbord i soveværelset. Ligeledes er det nødvendigt med en god bordlampe på skrivebordet, som kan give dig den optimale belysning, når du arbejder.

Særligt kan en bordlampe skabe en hyggelig stemning om aftenen i de mørke måneder, hvis loftlyset slukkes. På den måde kan du skabe en mere dæmpet belysning, hvor du kun har få små lamper tændt. Brug også bodlamper som sekundær belysning i hjemmet - det giver enmlig en bedre belysning i hjemmet, hvis du har flere forskellige lyskilder end blot én loftslampe. En bordlampe er nem at flytte efter behov, hvis du for eksempel laver om på indretningen i dit hjem. Se vores store udvalg af bordlamper her på siden.

Indret med bordlamper i forskellige designs

En bordlampe behøver ikke kun at have en praktisk funktion. Den kan nemlig også være dekorativt og pynte i et rum, også når den er slukket. Hos os finder du design bordlamper i alle former, farver, størrelser og prisklasser. Vi har små funktionelle design bordlamper, men også store skulpturelle design bordlamper. Du kan mikse og matche mellem vores udvalg af design bordlamper og på den måde skabe din helt egen stil. Vi har blandt andet bordlamper i glas, træ, metal og marmor. Hos os finder du flotte bordlamper fra populære brands som House Doctor, Bloomingville, Halo Design og Nordal. Vores store udvalg af leverandører og brands har alle lavet deres bud på flotte design bordlamper, så du helt sikkert kan finde en bordlampe, der passer ind i din stil og indretning samt til dine behov. Giv dit hjem personlighed med en bordlampe.

Psst indretningstip! Vidste du, at ved at sætte en lampe i husets hjørner, skaber du mere dybde i dit hjem? Ved at udnytte og inddrage alle kroge i hjemmet bliver dine rum og bolig større.

Køb nemt din bordlampe hos Unoliving

Hos Unoliving har vi et stort udvalg af bordlamper i mange varianter og prisklasser, så du går ikke forgæves i din søgning efter spændende bordlamper. Når du skal finde den bordlampe, der præcis passer til dig, vil du i vores feature funktion øverst kunne vælge mellem mange unikke funktioner. For eksempel kan du vælge, hvilken farve og materiale du ønsker, så søgeresultaterne lynhurtigt snævrer sig ind til det, du er på udkig efter. Når du køber hos os, får du gratis fragt på alle ordrer uanset størrelse og vægt. Du har også mulighed for at få leveret din nye bordlampe lige til døren. Køb din nye bordlampe hos Unoliving. Se hele udvalget af bordlamper her på siden. 

Hos Unoliving har vi foruden bordlamper også et stort udvalg af gulvlamper, loftslamper, spotlamper, væglamper og udendørslamper.