Gulvlamper

Gulvlamper

 Grupa          Nordlux          GUBI          Zuiver          
Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Stort udvalg af gulvlamper og standerlamper til boligen

Hos Unoliving har vi et væld af forskellige gulvlamper i mange varianter og forskellige prisklasser. Vi har et stort udvalg af standerlamper i konkurrencedygtige priser, samt fri fragt når du køber en lampe. Leder du efter en ny gulvlampe der skal oplyse dagligstuen, eller skabe en hyggelig belysning i hjørnet? Så er vi garant for at finde den helt rigtige gulvlampe, med nogle spændende modeller i sortimentet.

 

Find den rigtige gulvlampe

Inden du køber en ny gulvlampe, skal du først og fremmest finde ud af hvad lampen skal bruges til, og hvor den skal placeres. En gulvlampe kan nemlig både være funktionel eller bruges som dekorativ belysning. Der er nemlig mange anvendelsesmuligheder, når det kommer til gulv- og standerlamper, og eftersom du nemt kan flytte rundt på lampen uden hverken at bore huller eller skulle trække flere meter ledning.

Når placeringen til gulvlampen er fundet, skal lysets funktion afstemmes. Skal gulvlampen bruges til at oplyse noget af rummet, kan en standerlampe med uplight anbefales.

 

Gulvlampe som læselampe

Har du brug for en god læselampe som ikke skal stå på et skrivebord, så skal du vælge en gulvlampe med en fokuseret belysning. En lyskilde med et fokuseret lys, giver et rigtig godt læselys, så du kan nemt placere en læselampe ved sofagruppen eller hvis du har en god lænestol hvor du fortrækker at læse.

Vælg en læselampe med en bevægelig lampeskærm, så du har mulighed for at rette og fokusere dit læselys, så det matcher dit personlige behov.

Skal du bruge en bordlampe som læselampe, finder du vores store udvalg her.

 

Standerlampe med upligt til at oplyse rummet

Mens læselamper giver et godt fokuseret lys til læsning, så giver standerlamper med upligt et godt alment lys, der kan bruges til at oplyse et rum eller dele af rummet.

Lyset kastes op mod loftet og spredes ud i rummet. Den bedste effekt og belysning opnås dog bedst i forbindelse med lyse rum og med et lyst loft. Et mørkt træloft vil mætte lyset og den ønsket effekt vil ikke komme til syne.

 

Designerlamper og mærker

Hos Unoliving har vi et stort udvalg af gulvlamper og standerlamper, Du finder bl.a. designerlamper fra GUBI, Halo Design, BlooimngvilleMarset og Nordlux – Design For The People.

En designlampe er mere end blot en lyskilde. Lampen i sig selv kan nemlig betragtes som et kunstværk og som supplement til dekorationen af rummet.

GUBI Grasshopper er et godt eksempel på en gulvlampe, hvor design og funktionalitet gå op i en højere enhed. Lampen er et stilikon der passer ind i det moderne hjem, og det fokuserede lys som lampen kaster, er perfekt som læselys.

Se også vores store udvalg af bordlamper, væglamper, spotlamper og loftslamper.

 

Gode råd til god belysning

Udnyt dagslys så vidt som muligt, og luk det ind der hvor det er muligt. Brug herefter kunstlys efter behov.

Brug flere forskellige lyskilder og typer af lamper i boligen, som kan tændes efter behov. Indret rummet med forskellige lysøer, for at undgå mørke hjørner.

Skal du lykkedes med at indrette med lys, kan du med fordel blande et diffust, blødt lys og direkte belysning. Diffust lys opnås ved brugen af lamper med glasskærme, så lyset ikke styres i en bestemt retning, men blødes op og lyser i et større omfang. Det direkte lys bruges derimod til at skabe en fokuseret belysning, så sammenspillet mellem de forskellige lamper får kant og fungerer rigtig godt.

Placer lamperne, så lyskilden ikke blænder.