Gulvlamper

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Indret med flotte gulvlamper 

Gulvlamper er perfekte, når du skal have ekstra koncentreret lys eller hyggelig belysning. Gulvlamper kan anvendes sammen med din sofagruppe som et alternativ til lampen over sofabordet. Med en gulvlampe tændt i stedet for en loftslampe får du et hyggeligere lys. Gulvlamper kan også anvendes i læsehjørnet, hvor du skal have ekstra lys til læsningen. Mulighederne er mange med en gulvlampe. Hos Unoliving finder du en masse forskellige designs, hvor der med garanti er en, der passer til din indretningsstil. Du finder gulvlamper både med store og små lampeskærme, og med eller uden fleksibel lampearm - find for eksempel klassiske arkitektlamper til gulv. 

Hos Unoliving har vi et væld af forskellige gulvlamper i mange varianter og forskellige prisklasser. Vi har et stort udvalg af standerlamper i konkurrencedygtige priser, samt fri fragt når du køber en lampe. Leder du efter en ny gulvlampe der skal oplyse dagligstuen, eller skabe en hyggelig belysning i hjørnet? Så garanterer vi for, at du finder den helt rigtige gulvlampe blandt vores sortiment med spændende modeller og designs.

Find den rigtige gulvlampe eller standerlampe

Inden du køber en ny gulvlampe, skal du først og fremmest finde ud af hvad lampen skal bruges til, og hvor den skal placeres. En gulvlampe kan nemlig både være funktionel eller bruges som dekorativ belysning. Der er utrolig mange anvendelsesmuligheder, når det kommer til gulvlamper og standerlamper, og eftersom du nemt kan flytte rundt på en guldlampe uden hverken at bore huller eller skulle trække flere meter ledning, er en gulvlampe praktisk at have i hjemmet. Når placeringen til gulvlampen er fundet, skal lysets funktion afstemmes. Skal gulvlampen og standerlampen bruges til at oplyse noget af rummet, kan en standerlampe med uplight anbefales. 

Standerlampe med uplight til at oplyse rummet

Mens læselamper giver et godt fokuseret lys til læsning, så giver standerlamper med uplight et godt alment lys, der kan bruges til at oplyse et rum eller dele af rummet.
Lyset kastes op mod loftet og spredes ud i rummet. Den bedste effekt og belysning med guldlampe med uplight opnås dog bedst i med lyse rum med et lyst loft. Et mørkt træloft vil mætte lyset og den ønskede effekt vil ikke komme til syne.

Gulvlampe som læselampe

Har du brug for en god læselampe som ikke skal stå på et skrivebord, så skal du vælge en gulvlampe med en fokuseret belysning. En lyskilde med et fokuseret lys giver et rigtig godt læselys, så du kan nemt placere en læselampe ved sofagruppen eller hvis du har en god lænestol, hvor du fortrækker at læse.
Vælg en læselampe gulv med en bevægelig lampeskærm, så du har mulighed for at rette og fokusere dit læselys, så det matcher dit personlige behov. Find din næste læselampe gulv her på siden. Se også væglamper til formålet.

Gulvlamper - design fra spændende brands

Hos Unoliving har vi et stort udvalg af gulvlamper og standerlamper. Du finder blandt andet gulvlamper i design fra Halo Design, Bloomingville, Zuiver og Nordlux. En designer standerlampe er mere end blot en lyskilde. Lampen i sig selv kan nemlig betragtes som et kunstværk og som supplement til dekorationen af rummet. Dygtige og passionerede deignere verden over designer standerlamper, så de passer ind i hjemmet og giver den smukkeste belysning muligt. Mange af disse design gulvlamper kan du finde hos Unoliving på denne side. Se for eksempel GUBI Grasshopper som er et godt eksempel på en gulvlampe, hvor design og funktionalitet gå op i en højere enhed. Gulvlampen er et stilikon der passer ind i det moderne hjem, og det fokuserede lys som lampen kaster gør, at lampen er perfekt som læselampe på gulv.

Gode råd til god belysning

Udnyt dagslys så vidt som muligt, og luk det ind der hvor det er muligt. Brug herefter kunstlys efter behov. Brug flere forskellige lyskilder og typer af lamper i boligen, som kan tændes efter behov. Indret rummet med forskellige lamåer, for at undgå mørke hjørner. Samtidig giver det også den bedste belysning i hjemmet, hvis der er flere forskellige lyskilder, både direkte og indirekte lyskilder. Skal du lykkedes med at indrette med lys, kan du med fordel blande et diffust, blødt lys og direkte belysning. Diffust lys opnås ved brugen af lamper med glasskærme, så lyset ikke styres i en bestemt retning, men blødes op og lyser i et større omfang. Det direkte lys bruges derimod til at skabe en fokuseret belysning, så sammenspillet mellem de forskellige lamper får kant og fungerer rigtig godt. Placér lamperne så lyskilden ikke blænder.