Væglamper

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Smukke lamper til væg

Væglamper kan give dig hyggelig belysning i dit hjem, uden det bliver for overvældende. Væglamper giver dig mulighed for belysning i zoner, i stedet for du kun har en enkelt lampe i loftet. Væglamper kan give et særpræget look, da det er med til at dekorere bare vægge. Nogle væglamper er udstyret med en fleksibel lampearm, der giver dig mulighed for at indstille lysretningen. Du finder en masse forskellige designs i et væld af materialer og farver. Find de væglamper der passer til din stil her.

Mangler du den rette belysning til at lyse din gang, køkken eller badeværelse op i dit hjem? En væglampe sat op langs din væg kan lyse både gulv og loft op alt efter, hvilket behov du har. Find et dekorativt væglampe design, som giver et skulpturelt udtryk til den bare væg. Hos Unoliving har vi et stort udvalg af elegante, såvel som rustikke væglampe desdign til dit hjem. Du kan finde lamper til væg i et hav af farver, heriblandt sort, hvid, guld, krom og grå. En væglampe kan give et anderledes udtryk til dit hjem. Se vores store udvalg af væglamper her på siden og bliv inspireret.

En væglampe til enhver stil

En væglampe kan opfylde flere formål end at give den rette belysning, som du står og mangler. En væglampe design er et skulpturelt og moderne element i dit hjem. En væglampe design kan give et anderledes udtryk til boligindretning eller matche din stil, så du danner en rød tråd gennem din bolig. En lampe til væg kan være skulpturel i sig selv og fungere, som et dekorativt vægophæng. Fin fin nye design væglampe blandt vores spændende brands. Er din boligindretning præget af en industriel stil, skal du inspireres af Nordal og Ib Laursen. Har du derimod en forkærlighed for ikoniske designer væglamper med et eksklusivt look, er GUBI det rette brand for dig. Er du mere til den elegante og finurlige stil, designer Ebb&Flow væglamper design med fokus på detaljer.

Hos Unoliving et bredt udvalg af smukke og elegante lamper til dit hjem. Se eksempelvis også vores udvalg af loftslamper, bordlamper, udendørslamper og gulvlamper. Find masser af inspiration til belysning i hjemmet på vores Pinterest profil. Her har vi samlet en masse fede idéer til indretning af dit hjem. 

Hvor skal jeg placere min lampe til væg?

Forestil dig, at du vågner om natten og mærker, at du er lidt tør i halsen. Du rejser dig fra sengen og vil gå ud i køkkenet for at hente et glas vand. Du skal gennem gangen og tænder derfor din væglampe, som giver dig den rette behagelige belysning uden at blænde dine øjne.
Lamper til væg kan placeres i alle husets rum. Lamper til væg placeret i gangen kan give den behagelige belysning, der skal til om aftenen. Hæng to eller tre væglamper på en række, for at skabe lys gennem hele gangen. Ønsker du et direkte lys på køkkenbordet, når du laver mad, vil en væglampe med justerbar arme være en god løsning. Væglampen kan bringe den rette belysning, så du kan lave dine retter til bravur, når dine gæster kommer på besøg. Hæng en væglampe op ved siden af din seng, så du har en god læsebelysning, uden at lampen fylder på gulvet. På den måde får du en flot natlampe til væg. En natlampe til væg vil give dig mere plads rundt om sengen eller på dit natbord. En væglampe på badeværelset vil se dekorativt ud og give dig god lys til på nat og dag.