Væglamper

Væglamper

 Marset væglamper          Nordlux væglamper          GUBI væglamper          Housedoctor væglamper          

 

 

Mangler du den rette belysning til at lyse din gang, køkken eller badeværelse op i dit hjem? En væglampe sat op langs din væg kan lyse både gulv og loft op alt efter, hvilket behov du har. Find en dekorativ væglampe, som giver et skulpturelt udtryk til den bare væg. Hos Unoliving har vi et stort udvalg af elegante, såvel som rustikke væglamper til dit hjem. Du kan finde en væglampe i et hav af farver, heriblandt sort, hvid, guld, krom og grå. En væglampe kan give et anderledes udtryk til dit hjem. Se vores store udvalg af væglamper nedenfor og bliv inspireret.

Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Væglamper til alle hjemmets rum

Se vores kæmpe udvalg af væglamper til hjemmet i mange varianter og flere prisklasser hos Unoliving.com. Væglamper i store og små størrelser kan du finde her hos os. Har du brug for en lille lampe, der nærmest kun giver hyggebelysning, har du brug for væglamper med spotbelysning, eller noget helt tredje? Find din nye væglampe her, og husk at der er gratis fragt på alle køb. Når du skal finde den væglampe der præcis passer til dig, vil du i vores feature funktion, kunne vælge mellem mange unikke funktioner, som eksempelvis LED, Halogen og meget mere, og søgeresultaterne snævrer sig derfor lynhurtigt ind til hvad du er på udkig efter.

 

En væglampe til enhver stil

En væglampe kan opfylde flere formål end at give den rette belysning, du står og mangler. En væglampe kan give et anderledes udtryk til boligindretning eller matche din stil, så du danner en rød tråd gennem din bolig. En væglampe kan være skulpturel i sig selv og fungere, som et dekorativt vægophæng. Er din boligindretning præget af en industriel stil, skal du inspireres af Nordal og Ib Laursen. Har du derimod en forkærlighed for ikoniske designer væglamper med et eksklusivt look, er GUBI det rette brand for dig. Er du mere til den elegante og finurlige stil, designer Ebb&Flow væglamper med fokus på detaljer.

 

Hos Unoliving et bredt udvalg af smukke og elegante lamper til dit hjem. Se eksempelvis også vores udvalg af loftslamper, bordlamper og gulvlamper.

 

Hvor skal jeg placere min væglampe?

Forestil dig, at du vågner om natten og mærker, at du er lidt tør i halsen. Du rejser dig fra sengen og vil gå ud i køkkenet for at hente et glas vand. Du skal gennem gangen og tænder derfor din væglampe, som giver dig den rette behagelige belysning uden at blænde dine øjne.

 

En væglampe kan placeres i alle husets rum. En væglampe placeret i gangen kan give den behagelige belysning, der skal til om aftenen. Hæng to eller tre væglamper på en række, for at skabe lys gennem hele gangen. Ønsker du et direkte lys på køkkenbordet, når du laver mad, vil en væglampe med justerbar arme være en god løsning. Væglampen kan bringe den rette belysning, så du kan lave dine retter til bravur, når dine gæster kommer på besøg. Hæng en væglampe op ved siden af din seng, så du har en god læsebelysning, uden at lampen fylder på gulvet. Væglampen vil fungere som en natlampe, og give dig mere plads rundt om sengen eller på dit natbord. En væglampe på badeværelset vil se dekorativt ud og give dig god lys til på nat og dag.