Entréskabe

Entréskabe er smarte at have stående i din entré, så du kan gemme handsker, huer og jakker væk, nå de ikke er i brug. Et entréskab gør, at du kan holde din hovedindgang ryddelig, så din entré altid ser præsentabel ud for dig selv og gæster. Hos Unoliving har vi et stort udvalg af flotte entréskabe, som du kan blive inspireret af. Find dit favorit entréskab her på siden.

Et flot entréskab til din entré

Entréen er det første dine gæster møder, når de træder ind i dit hjem. Et entréskab vil hjælpe dig med at holde din entré ryddelig, så du danner et godt førstehåndsindtryk af din bolig. Hos Unoliving har vi forskellige stilfulde entréskabe som vil klæde din indretning. Eksempelvis kan du finde entréskabe fra brands som Rowico, Woodman og Hoigaard, der alle sætter deres eget præg på deres design. Find et entréskab, der passer ind i din indretning, så du danner en rød tråd igennem hele din boligindretning fra start til slut.

 

Hos Unoliving kan du finde flere møbler, der er egnet til entréen. Se eksempelvis vores udvalg skoskabe og bænke til entréen, som også er smarte og stilfulde at have i entréen.

 

Hvorfor er et entréskab smart?

Det blæser og vejret er blevet til ægte efterårsvejr. Du går fra bilen og hen til din hoveddør. Du går ind og hænger din jakke inde i dit entréskab. Den ryddelige entré giver dig overskud i hverdagens strabadser. Du hænger dine dør- og bilnøgler ind i nøgleskabet, som hænger ved siden af. Du lukker lågen og går ind til resten af din familie.

 

Har du en børnefamilie, vil et entréskab give dig overblik over alt overtøj og sko. På den måde bliver det mere overskueligt for dig og børnene om morgenen. Har du mange nøgler, du skal holde styr på, så kan et nøgleskab i entréen være en stor hjælp. Med et entréskab, hvor der kan hænges nøgler, har du overblik over dine mange nøgler. Derudover ligger dine nøgler ikke og flyder, hvor de nemt kan blive væk. I en entré hører sig også et spejl til, så du kan se dig selv inden, du træder uden for døren. Find et entréskab, hvor et spejl er placeret på lågen. På den måde har du mere plads til andre ting, når entréskab og spejl er kombineret i ét. Har du en større entré, kan et større og mørkt entréskab fylde noget af rummet ud.