Møbelpleje

Pas godt på dine møbler uden brug af kemikalier.

Hos Unoliving forhandler vi GreenGard møbelpleje, der omfatter rense- og plejeprodukter til stof-, læder- og træmøbler. Produkterne er udviklet, så de er uskadelige for mennesker, dyr, miljøet og møbler. GreenGard produkterne er vandbaserede, fosfatfri og pakket i beholdere, der kan genbruges, eller som er lavet af genbrugsmateriale.

GreenGard lædervedligeholdelse

Pas godt på dine lædermøbler med GreenGard plejemiddel til læder.

Hydrating Leather Cleaner (rengøringsvæske) fjerner urenheder og de fleste pletter (opstået ved slidtage og dagligt brug) fra anilinlæder eller pigmenteret læder.

Protecting Leather Conditioner (læder beskyttelsescreme) har en afvisende effekt på urenheder og pletter.

 

Plejesæt til kunstlæder

Dette plejesæt indeholder 3 produkter, der er udviklet specielt til at rense og beskytte kunstlæder, skai eller læderlook.

Skai Cleaner er et effektivt renseprodukt, specielt til kunstlæder. Det fjerner smuds og pletter. Må ikke anvendes på læder eller nubuk.

Skai Maintenance Cream er et produkt, der er vandbaseret og udviklet til at opfriske og beskytte kunstlæder. Må ikke anvendes på læder og nubuk. Før brug skal overfladen renses grundigt med Skai Cleaner.

InkAway fjerner pletter fra kuglepenne, blæk og læbestift på kunstlæder. Må ikke anvendes på nubuk og velourlæder.

 

Plejesæt til tekstil og mikrofiber

Dette sæt indeholder 3 produkter, som kan anvendes på alle former for tekstilmateriale, mikrofiber og stof (såsom hynder i biler og både, sofaer, sengetæpper, tæpper, madrasser, betræk og tøj).

Fabric Cleaner er et specialprodukt til rensning af de fleste former for tekstilfibre: naturlige, syntetiske, blandede og mikrofibre.

Stain Away er et vandbaseret produkt til fjernelse af de fleste former for friske pletter (endnu ikke indtørrede) og blæk fra tekstiler af mikrofibre og imprægnerede tekstiler.

Resistant Stain Cleaner er et produkt, som er udviklet til eksisterende eller vanskelige pletter (såsom speedmarker, kuglepen, læbestift, kosmetik, skosværte og voks).

 

Pleje og beskyttelse af træmøbler

Træ har brug for skånsom og omhyggelig pleje af dets naturlige skønhed.

Træ-sæben (Hvidpigmenteret) er egnet til pleje og beskyttelse af hvidt træ. Det anbefales at behandlingen gennemføres 4-6 gange årligt.

Oudoor Wood Oil (Træolie udendørs) er en olie, der er specielt udviklet til havemøbler produceret i teak eller lignende træsorter. Det beskytter træet mod pletter og skimmelsvamp. Indeholder effektivt filter imod solens stråler. Produktet trænger ind i træet og danner en beskyttende film, der sikrer træet imod vand.