Puder

Puder og pyntepuder

Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Puder der pynter til hjemmet

Med puder kan du nemt ændre udseendet af din indretning. Hvis du synes, din sofa eller seng mangler at blive piftet op, kan puder gøre underværker. Hos Unoliving kan du finde et bredt udvalg af smukke puder, som pynter din indretning. Du kan finde puder i et hav af forskellige farver, størrelser og mønstre, som giver dig mulighed for at finde en pude, der matcher din stil og indretning. Gå på opdagelse her på siden og find din favorit pude.

 

Køb puder hos Unoliving

Puder kan gøre meget for din indretning. Puder kan frembringe den stil, du ønsker og skabe et helt nyt udtryk i rummet. Puderne er også uundværlige i en sofa, da de også giver en god støtte, når man sidder eller ligger ned. Forestil dig, at du sidder med din partner en hyggelig lørdag aften, og ser en spændende film. I tager en plaid omkring jer og sidder ekstra godt med puderne i ryggen. Du tager din pude, og lægger dig ned. Måske falder du i søvn.

Hos Unoliving kan du både finde puder til den prisbevidste og kvalitetsbevidste. Vi har et stort udvalg af puder fra lækre brands som Bloomingville, Nordal og LaForma, som designer smukke puder i forskellige stilarter. Mix og match puderne på kryds og tværs for at opnå en personlig indretning.

Der findes mange måder, hvorpå du kan give rummet et friskt pust. Se eksempelvis vores store udvalg af plaider samt vaser og krukker.

 

Hvilken pude skal jeg vælge?

Du kan finde mange forskellige slags puder på vores webshop, så du kan finde lige præcis den stil, du søger. Pyntepuden er med til at løfte udseendet af enten din sofa, loungestol eller seng. Har du eksempelvis en mørkfarvet sofa i polyester, og ønsker at bevare den mørke og varme stil, kan du tilføje nogle puder i mørke farvetoner, men i et andet materiale, som læder eller velour. Er du til den moderne nordiske boligindretning, skal du tilføje puder i cremet og jordfarvet nuancer. Læg eventuelt et skind hen over sofaen for at bringe den hyggelige nordiske stil endnu mere frem. Har du en grå sofa, der mangler et frisk udtryk, skal du tilføje puder i med forskellige farver og strukturer. Puderne vil skabe blikfang, og sofaen vil se indbydende ud. Mangler du puder i sommerhuset, vil sofapuder med klassiske striber bringe den hyggelige sommerhusvibe frem. Ønsker du at din seng ser mere præsentabel ud, kan du pynte din seng med fine puder og et lækkert sengetæppe.