Skåle

Skåle er både praktiske og flotte til boligindretningen, uanset om du har noget i skålen eller ej. Hos Unoliving finder du fine skåle i lækre materialer. Du kan blandt andet finde skåle, der er fremstillet i metal, marmor eller træ. Gå på opdagelse i vores lækre skåle sortiment og bliv inspireret af vores anerkendte brands. Du kan blandt andet finde de ikoniske og populære Kubus Bowl fra By Lassen.

Tips til hvordan du kan bruge en skål i din indretning

En skål anerkendes ved at have de runde bløde former, der opbevare det, du lægger i. En skål kan være skulpturel i sig selv og dermed være et dekorativt element i din indretning. Eksempelvis kan du placere en stor flot skål på dit spisebord, hvor skålen danner blikfang på det tomme bord. Stil en skål i dit køkken, hvor skålen vil fungere som en frugt og grønsagsskål til madlavning og snacks. Stil en skål på stuebordet og læg nødder i, som du kan spise i løbet af dagen. På en hyggelig fredag aften vil en skål blive anerkendt som den populære slikskål, der bliver sat frem under en god familiefilm. Skålen kan også være praktisk i den simple forstand, at du kan opbevare ting i den. Stil en lille skål i din entré, hvor du kan opbevare din nøgler, kort og pung.

 

Når efteråret rammer, kan du skabe et smukt middagsbord med skåle i forskellige højder ned langs midten af bordet. Læg nogle smukke gyldne efterårsblade og kastanjer i, som vil danne rammen for årets borddekoration og gøre bordet indbydende. Ved juletid skal der laves juledekorationer. Brug forskellige skåle til at skabe flotte dekorationer med gran, planter og tørret blomster. Du kan stille din skål, hvor end du vil i dit hjem, og alle steder vil skålen skabe julehygge og glæde.

 

Hos Unoliving har vi et bredt udvalg af flot og dekorativt boligtilbehør, der er med til at gøre din boligindretning personlig og hyggelig. Se eksempelvis vores udvalg spejle, lysestager og plaider, der med garanti vil give dit hjem varme og sjæl.

 

En skål til enhver smag

En skål kan altid piftes op ved at lægge nogle ting i den. Læg nye ting fra naturen i, som passer til årstiderne. Dette vil give skålen et nyt udtryk i rummet. Vær ikke bange for at give skålen en ny plads i husets rum. Det kan være at du opdager, at skålen stod flottere det nye sted. Har du en eksklusiv indretning er by Lassens Kubus Bowl et ikonisk dansk design, der til enhver tid vil se sig prægtig ud i din boligindretning. Er du mere til naturmaterialer, der samtidig har kant og stil, skal du finde inspiration hos Muubs. De er kendt for at omfavne det naturlige i materialerne. Hver skål er unik, fordi skålen skabes ud fra naturmaterialets opstandelse.