Skind

Hos Unoliving kan du få skind til hele boligen, der er med til og give et ekstra pift til boligindretningen. Skind er flotte til henover spisebordsstolen, loungestolen, sengen eller sofaen. Du kan finde skind i flere forskellige farver som hvid, brun, sort og grå. Bliv inspireret til hyggelig og varm indretning fra vores lækre brands heriblandt Nordal, Natures Collection og Bloomingville.

Vis alle
Side:
    Side
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Vis alle
Side:
    Side
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Skind - Opfang den nordiske stil

Skind er bløde og lækre, som skaber varme i rummet, der med sikkerhed vil frembringe den nordiske stil i din boligindretning. Det bløde naturlige skind vækker følelsen af ægte nordisk hygge. Er du til den lyse nordiske stil, skal du finde et hvidt skind. Smid skindet på din lysegrå sofa og se TV eller snup en lur på langs. Har du et sommerhus med mørkebrune planker indvendig, vil et lyst skind bryde det mørke look, og give rummet et blødere udtryk. Du kan også vælge et brunt eller sort lammeskind, der kan omfavne dig en hyggelig vinterdag. Læg det på loungestolen i stuen, så du sidder ekstra varmt og godt. Vær ikke bange for at have flere skind i din indretning. Et skind på bænken ved spisebordet, vil visuelt se indbydende ud at sidde på.

 

Hos Unoliving har vi et bredt udvalg af flot og dekorativt boligtilbehør, som er med til at give din boligindretning varme og sjæl. Se eksempelvis vores udvalg spejle, lysestager og plaider.

 

 

Skind der bringer hyggen frem

Det er vinter, og sneen daler lige så stille ned fra himlen. Du sætter dig i gyngestolen, som er placeret foran vinduet. Du sidder trygt og rart i gyngestolen og kan mærke skindet varme din ryg, imens du kigger på børnene, der leger uden for i sneen. Efter en lang dag uge, varmer børnene sig på bløde skind, der er placeret foran pejsen. De små fødder får lige så stille varmen.

De bløde skind omfavner hyggen og giver varme til rummet. Placer nogle skind i stuen, hvor hele familien kan sidde og snakke en skøn lørdag aften.

 

Skind i smukke farver

Gør teenageværelset hyggeligt med et pink, lilla eller grønt skind. De fine farverige nuancer giver noget ungdommeligt og anderledes til værelset. Her kan din teenager og vennerne sidde blødt på skind, imens de hyggesnakker. Natures Collection designer skind i anderledes farver som orange, blå og grøn. Skind i farver er med til at give en personlig stil til din boligindretning. Alle vores skind er ægte og er af bæredygtig kvalitet, så du er sikret et smukt skind der holder.