SPAR 10% EKSTRA PÅ ALT TIL HAVEN! BRUG RABATKODE: GARDEN10MAY

SPAR 10% EKSTRA PÅ ALT TIL HAVEN! BRUG RABATKODE: GARDEN10MAY

 

Børneværelset

Se alt til børneværelset
Juniorsenge
Køjesenge
Halvhøje senge
Garderobeskabe
Kommoder
Børnestole
Højstole
Kontorstole til børn
Børnebord
Vugger
Puslebord
Opbevaring til børneværelset
Tilbehør til børneværelset
Børnemadrasser

Find alt du behøver til børneværelset

Find masser af inspiration til indretningen af småbørns værelset og skab harmoniske og trygge fysiske rammer for dit barn. Hos os finder du et bredt udvalg af kvalitets møbler til børn i spændende og anderledes designs. Alle vores møbler til børn lever op til EU sikkerheds standarder, som garanterer, at dit barn er i trygge rammer. I samarbejde med vore mange leverandører kan vi tilbyde dig et stort udvalg af spændende og smukt designede møbler til børn og babyer. Møbler til børneværelset i flotte farver, inspirerende og ikke mindst slidstærke møbler der vil holde til alt dine børn vil udsætte dem for. Hos os finder du alt fra børnesenge, vugger, kommoder og reoler til børn, børnestole, børnesborde og meget mere, så der vil med garanti være møbler til børn og unge, der netop passer til din smag og dit barns behov. Indret børneværelset med skønne kvalitets børnemøbler fra masser af velkendte brands. Find en masse af inspiration til børneværelset og teenageværelset og skab harmoniske og trygge fysiske rammer for dit barn uanset alder. Se vores Pinterest side for idéer til børneværelse, og indret børneværelset flot og praktisk. Hos Unoliving finder du et bredt udvalg af møbler til børn i høj kvalitet, som har et spændende og anderledes design. Se eksempelvis vores lækre børnesenge i forskellig ehøjder fra FLEXA og Hoppekids, som er perfekte møbler til børneværelset.

I samarbejde med vores mange leverandører kan vi tilbyde dig et stort udvalg af spændende og smukt designede møbler til børn og til de mindste. Møbler til børn i flotte farver, inspirerende og ikke mindst slidstærke møbler til børneværelset, der vil holde til alt det, som børn vil udsætte dem for. Se vores sengesektion børnemøbler Hos os finder du både højsenge, halvhøje senge, juniorsenger, køjesenge, kommoder og reoler til børn, børnestole, børnesborde og meget meget andet. Find små møbler til børn i vores store udvalg af møbler til børneværelset her på siden. 

Møbler i flotte farver, inspirerende og ikke mindst slidstærke børnemøbler, der vil holde til alt det, som børn vil udsætte møblerne for på børneværelset. Hos os finder du både kommoder og reoler til børn, sækkestole, børnekontorstole, skriveborde, babymøbler, halvhøje senge, køjesenge og meget meget andet. Der vil med garanti være børnemøbler, der netop passer til din smag og dit barns behov, så du kan skabe et godt og trygt miljø på børneværelset. Bliver du snart forælder, kan du kigge på de lækre og funktionelle vugger og børnemøbler fra Kave Home.

Børnemøbler som styrker kreativitet og motorik

Vidste du at vores møbler til børn både opfordrer til leg, kreativitet og motorisk udvikling. I vores udvalg af børnesenge finder du både klassiske modeller i mange smukke farver, men også børnesenge, der er udformet som huse eller tipier, senge med rutsjebaner, svanemærkede børnesenge og høje børnesenge med god plads til hulebyggeri eller et skrivebord underneden. Unoliving har desuden masser af spændende tilbehør til børneværelset, der gør det lidt sjovere at være barn. Se for eksempel vores flotte udvalg af sengehuler fra FLEXA, der kan gøre enhver godnatseance til et vaskeægte eventyr, lækre tumlemøbler fra Karup Design eller hvad med sengetøj fra ferm LIVING i tidens smukke dusede farveskala. Til teenageværelset byder vores sortiment blandt andet på flotte sovesofaer fra Innovation Living til den perfekte sleepover samt skriveborde og tilbehør i cool, industrielt design fra danske brands som Bloomingville og House Doctor. Pift teenageværelset op med nogle flotte og dekorative lamper fra vores belysningskategori.