Børneværelset

Indret børneværelset med skønne kvalitets møbler

Find masser af inspiration til indretningen af småbørns værelset og skab harmoniske og trygge fysiske rammer for dit barn. Hos os finder du et bredt udvalg af kvalitets møbler i spændende og anderledes design til de mindste. Alle vores møbler lever op til EU sikkerheds standarder, som garanterer dit barn trygge rammer. I samarbejde med vore mange leverandører kan vi tilbyde dig et stort udvalg af spændende og smukt designede børnemøbler til de mindste. Møbler i flotte farver, inspirerende og ikke mindst slidstærke møbler der vil holde til alt dine børn vil udsætte dem for. Hos os finder du alt fra kommoder til børn, reoler til børn, børnekontorstole, borde og børnesenge m.m. så der vil med garanti være noget der netop passer til din smag og dit barns behov.

 

Har du set FLEXA Play serien?

Find alt du behøver til børneværelset

Indret børneværelset med skønne kvalitetsmøbler fra masser af velkendte brands. Find masser af inspiration til indretningen af både småbørnsværelset og teenageværelset og skab harmoniske og trygge fysiske rammer for dit barn på sit børneværelse uanset alder. Hos Unoliving finder du et bredt udvalg af børnemøbler i høj kvalitet i spændende og anderledes design til de mindste. Se eksempelvis vores lækre børnesenge i forskellige højderfra Flexa eller Hoppekids. Alle vores børnemøbler lever op til EU’s sikkerhedsstandarder, som sikrer at dit barn færdes i trygge rammer på børneværelset. I samarbejde med vores mange leverandører kan vi tilbyde dig et stort udvalg af spændende og smukt designede børnemøbler til de mindste. Møbler i flotte farver, inspirerende og ikke mindst slidstærke børnemøbler, der vil holde til alt det, som børn vil udsætte møblerne for på børneværelset. Hos os finder du både kommoder og reoler til børn, sækkestole, børnekontorstole, skriveborde, babymøbler, børnesenge og meget, meget andet. Der vil med garanti være børnemøbler, der netop passer til din smag og dit barns behov, så du kan skabe et godt og trygt miljø på børneværelset.

 

Børnemøbler som styrker kreativitet og motorisk udvikling

Vidste du at vores børnemøbler både lægger op til leg, kreativitet og motorisk udvikling. I vores udvalg af børnesenge finder du både klassiske modeller i mange smukke farver, men også børnesenge, der er udformet som huse eller tipier, senge med rutsjebaner, svanemærkede børnesenge og høje børnesenge med god plads til hulebyggeri eller et skrivebord underneden. Unoliving.com har desuden masser af spændende tilbehør til børneværelset, der gør det lidt sjovere at være barn. Se f.eks. vores flotte udvalg af sengehuler fra Flexa, der kan gøre enhver godnatseance til et vaskeægte eventyr, lækre tumlemøbler eller hvad med sengetøj fra Ferm Living i tidens smukke, dusede farveskala.
Til teenageværelset byder vores sortiment bl.a. på komfortable SACKit sækkestole, flotte sovesofaer til den perfekte sleepover samt skriveborde og tilbehør i cool, industrielt design fra danske brands som Bloomingville og House Doctor. Pift teenageværelset op med nogle flotte og dekorative lamper fra vores belysningskategori.