Vugger

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

En vugge der giver en god søvn til dit barn

Søvn er vigtigt for en nyfødt baby. Søvnen gør, at dit barn vokser, som det skal, og giver energi til at drage ud på nye eventyr og suge nye indtryk til sig. For at dit barn får den bedste forudsætning for en god søvn, skal de føle sig trygge i sin vugge. Vuggen giver de blide bevægelser frem og tilbage, som da din baby lå i din mave, eller når du trygt vugger dit barn frem og tilbage i dine arme. Den vuggende fornemmelse er velkendt og bringer dermed tryghed hos dit barn. Find derfor en vugge, der kan give din baby den helt optimale søvn med bløde vuggende bevægelser. Hos Unoliving kan du finde både den klassiske vugge og en moderne vugge, der er løftet fra gulvet. Vi har nogle populære brands, der har designet vugger med barnet i fokus, som derfor vil skabe de trygge rammer for dit barns udvikling. Du kan finde vugger i den klassiske hvide farve, men også mere farverige vugger. Alt efter hvilken vugge du søger, kan du hente inspiration her på siden. Se også vores udvalg af tremmesenge, sengerandpusleborde og højstole til familiens mindste. 

Find en god madras der passer i din vugge, så dit barn ligger ekstra behageligt. Vi har også et stort udvalg ad babysenge.
Når dit barn vokser og mangler en ny seng, kan du både finde børnesenge til børneværelset.

En svanemærket og certificeret vugge

Hos Unoliving har vi samarbejde med brands som Leander og Hoppekids, der designer vugger med fokus på dit barns velvære og sundhed. Derfor finder du vugger, der lever op til krav om miljø, kemikalier og sundhed. Leander er kendt for deres enkle og funktionelle vugger. Deres vugger er overfladebehandlet med vandbaseret lak for at skåne miljøet. Deres vugge er fremstillet af tekstiler der er Oeko-Tex 100-certificeret. Deres vugger er dermed godkendt for mulige indhold af kemiske stoffer, der kan være usunde for din baby. Hoppekids fremstiller svanemærket vugger. Det betyder, at du er sikret en vugge, som kommer fra bæredygtige skove, er behandlet med vandbaseret lak og sikrer dit barns fremtid med fokus på miljø og sundhed. Fra begge brands kan du forvente en vugge i høj kvalitet med en lang holdbarhed, så din vugge kan genbruges eller gives videre til den næste i familien.