ABC-reoler

 

Design dit eget reolsystem med ABC-reoler

 

ABC Quadrant Reoler – fleksibelt reolsystem i tidløst design, der gør det nemt at modulere og designe efter eget ønske.

 

DESIGN DIN EGEN REOL HER

 

Intet rum er ens! Derfor er det ikke altid lige nemt, at finde netop den reol eller det reolsystem som passer den ønskede form og stil.

Med Quadrant reolsystem fra ABC-reoler har du selv mulighed for at designe din helt egen reol. Ved at gøre brug af det simple tegneprogram, har du efter få klik designet din helt egen reol.

 

Vælg selv størrelse, dybde farve og meget mere, og lav din reol præcis efter egne ønsker og behov.

 

START MED AT DESIGNE DIN REOL NU

 

abc-reoler_01 abc-reoler_02 abc-reoler 03 abc reoler 4 abc reoler 5
abc reoler 6 abc reoler skohylde abc reoler 8 abc reoler logo ABC reoler vægreol

 

Quadrant reolsystem

Quadrant er et meget let og designmæssigt tidløst system, hvis udgangspunkt er løse sider samlet omkring det unikke patenterede samlebeslag.

 

Beslagene skaber det lette udtryk, ved at der aldrig vil opstå dobbeltsider, uanset hvordan systemet bygges. Samlebeslagene giver også systemet et flot aluminiumslook i alle samlinger og bevirker, at det er nemt at udbygge og ombygge elementer eller hele reolen.

 

Man kan vælge én af de tre dybder til sin reol, men de tre dybder kan også kombineres i én og samme reol.

 

Gulvmodulerne er fremstillet, så de fremstår ligeså præsentable bagfra som forfra. De forskellige farver- og finer variationer, dybder og de forskellige modulelementer gør det meget nemt, at kombinere og sætte sit personlige præg på såvel udseendet som funktionaliteten.

 

Det enkle og flotte design samt det minimalistiske udtryk på Quadrant, gør reolen velegnet i rigtig mange sammenhæng og i mange hjem.

 

KLIK HER FOR AT KOMME TIL TEGNEPROGRAMMET

 

ABC-Reoler er næsten et 100 år gammel tømrer- og snedkervirksomhed der finder sted i Aulum. Igennem årene udviklede det sig til en møbelindustri, og i 1975 begyndte de produktionen af træreoler. Tankesættet var, at man ønskede at fremstille et enkelt, fleksibelt og funktionelt reolsystem.

Som noget helt unikt kan du med ABC-Reolers Quadrant system, designe og bygge din helt egen reol. I det digitale tegneprogram kan du kombinere på kryds og på tværs, og slippe fantasien løs. På den måde kan du selv bestemme målene, farven og formen på din reol.

Quadrant reolens sider samles nemlig om et unikt aluminiumsbeslag, der gør det muligt, at bygge reolen sammen i stedet for, at sætte kasser op mod hinanden. Beslaget indgår også som en væsentlig del af designet, idet den giver reolen et helt let udtryk. Funktion og design går således op i en højere enhed og giver mulighed for, at udbygge reolen i det uendelige.