Januarudsalg - mere end 3.000 tilbud

Januarudsalg - mere end 3.000 tilbud

 

BOLD Monkey

Ønsker du noget anderledes og unikt, måske ’over the top’? Så er BOLD Monkey til dig! Deres vision er at skabe anderledes, sjove og ekstravagante møbler, som udfordrer dig på din smag. Unoliving er den eneste webforhandler i skandinavien af det ekstravagante BOLD Monkey.

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

BOLD Monkey er et hollandsk brand, som kører med sloganet ”Stay bold, not beigh”. BOLD Monkey ledes af den hollandske designer Richard Halberstadt, der sammen med et designerteam skaber møbler og interiør til BOLD Monkey, som omfavner det flamboyante, excentriske og æstetiske. Richard Halberstadt har altid haft en forkærlighed for det atypiske, som særligt ses i BOLD Monkey’s kollektioner. BOLD Monkey designer møbler og interiør, som ikke minder om noget andet brand og dermed skubber grænserne for den trivielle boligindretning. Fra BOLD Monkey er du garanteret møbler, som skiller sig ud fra mængden på en unik og vild måde. Grundet sine stærke farver, vilde print og sjove former vil møbler fra BOLD Monkey være en naturlig samtalestarter til festlige sammenkomster. Kombiner møblerne på kryds og tværs eller find et statement møbel, der skaber blikfang i din indretning.

I vores udvalg vil du finde nogle limited edition produkter – Vær hurtig til at få fingrene i dem!Møbler fra BOLD Monkey skaber blikfang i din indretning, og møblerne vil med garanti give din boligindretning et unikt og sjovt præg. Gå på jagt i det spændende boligunivers fra BOLD Monkey og bliv inspireret til en anderledes boligindretning.

BOLD Monkey sætter kulør på hverdagen!

Er du én, der elsker at gå all-in på farver? Så er du kommet til det rette sted. BOLD Monkey designer både møbler i lilla, orange, gul, rød, okker, blå, grøn, pink og meget mere. Du finder altså med BOLD Monkey møbler i stærke farver, som giver din boligindretning kant. Placer en okkerfarvet loungestol sammen med en blå skammel og skab et personligt look i din boligindretning. Er du mere til få farver i din indretning, eller har din boligindretning en bestemt gennemgående farve, så kan du finde enkelte elementer, der vil passe ind. Bryd eventuelt din indretning med en stol eller et bord i en farve, der står i kontrast til resten af din boligindretning. Placer en pink loungestol eller lænestol i hjørnet af stuen, for at skabe en hyggelig hyggekrog, som ikke bliver overset.