SPAR 10% EKSTRA PÅ ALT TIL HAVEN! BRUG RABATKODE: GARDEN10MAY

SPAR 10% EKSTRA PÅ ALT TIL HAVEN! BRUG RABATKODE: GARDEN10MAY

 

By Hammel

Siden 1961 har Hammel Furniture haft for øje at skabe kvalitetsmøbler, der kombinerer danske designtraditioner med spændende nytænkende design. Alle møblerne bliver produceret på deres fabrik i Hammel eller i Skærbæk.

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Fleksible opbevaringsmøbler med fokus på design og håndværk 

Keep By Hammel er "saml selv" opbevaringsmøbler med smukke farver og karakteristiske detaljer som de afrundede former, unikke metalhåndtag samt usynlige beslag. Keep By Hammel er designet af det danske designteam Steffensen & Würtz til dig ”to keep”. Møblerne er meget fleksible, og du kan mixe og matche dem præcis, som du har behov for. Du kan finde lige de opbevaringsløsninger, som passer til dit behov. Keeps møblerne fås i seks forskellige skønne farver, der med sikkerhed vil pifte din indretning op. Leg med farver og kombiner både åben og lukkede moduler til visning af dine yndlingsgenstande eller opbevaring af personlige papirer. Lad dig inspirere af møblerne her på siden og de utallige kombinationsmuligheder.

Møblerne er produceret med respekt for miljø og mennesker. Træet er så vidt muligt enten genbrugstræ eller bæredygtigt finér, ligesom der ikke er spor af opløsningsmidler, når møblerne når dit hjem. Vi lytter til naturen i design og produktion. Alle Keep By Hammel møbler er lette at samle samt skille ad igen.

Indret med Keep By Hammel

Keep By Hammel byder på funktionelle opbevaringsmøbler, som kan placeres i alle rum. Derudover fås opbevaringsmøblet i farverne hvid, sort, grå, lys gul, støvet grøn og terracotta, så du har mulighed for at vælge den farve, der passer til dit hjem. Farverne kan være med til at sætte kulør på hverdagen uden, at det overtager rummet. Da opbevaringsmøblet er et ”saml selv”, har du mulighed for at kombinere farverne på kryds og tværs, så du kan sammensætte dit eget look, som afspejler din personlighed.

Er du til det enkle og stilrene look, anbefaler vi farverne sort, hvid og grå. Disse farver komplimenterer hinanden og vil skabe en rolig stemning i dit hjem. Ønsker du at pifte opbevaringsmøblet op, kan du placere en udtryksfuld plakat eller farverige blomster på møblet.

Er du mere til kulørte farver, anbefaler vi gul, støvet grøn eller den brændende orange farve. Disse farver er med til at give rummet mere liv på en diskret måde. For at skabe balance i rummet kan du placere stilleben og plakater i samme farvetone.

Keep By Hammel består af forskellige slags moduler og størrelser. Det giver dig mulighed for at indrette med Keep serien i flere rum i dit hjem. F.eks. kan du hænge en reol op med to rum ved siden af din seng og bruge det som natbord, eller hænge en reol op med fire rum i din entré eller stue, hvor reolen vil fungere som en fin skænk. I vores sortiment kan du også finde Keep reoler med hjul, som gør det til et funktionelt opbevaringsmøbel. En perfekt løsning til at rokere om i rummet, hvis du ønsker at forny din indretning.

Findahl By Hammel

Kollektionen Findahl By Hammel består af smukke spisebordsstole, barstole og loungestole designet af danske populære designere som Erik Buck, Jakob Berg, Poul Erik Jørgensen og Carsten Buhl. Designerne har kælet for detaljerne, så både stolens udseende og funktion går op i en højere enhed.

Med spisebordsstole kan dig og din familie sidde behageligt hele aften, uden at skulle gå på kompromis med komforten. Du kan finde Findahl spiseborsstole i træ af høj kvalitet med sæder betrukket med enten læder, natur flet eller slidstærke stoffer. Efter hvilken farve og stil du er til, kan du med garanti finde en stol, som passer ind i dit hjem.

Fokus på godt arbejdsmiljø

Virksomheden har fokus på et seriøst og socialt arbejdsmiljø, og de gør meget for at fastholde medarbejdere og skabe et godt og trygt arbejdsmiljø. Samtidig påtager virksomheden sig et socialt ansvar i lokalsamfundet, og de tilbyder både flex- og skånejobs i samarbejde med kommunen.