By Hammel

Siden 1961 har Hammel Furniture haft for øje at skabe kvalitetsmøbler, der kombinerer danske designtraditioner med spændende nytænkende design. Alle møblerne bliver produceret på deres fabrik i Hammel eller i Skærbæk.

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Fleksible opbevaringsmøbler med fokus på design og håndværk 

Keeps By Hammel er "saml selv" opbevaringsmøbler med smukke farver og karakteristiske detaljer som de afrundede former, unikke metalhåndtag samt usynlige beslag. Keep by Hammel er designet af det danske designteam Steffensen & Würtz til dig ”to keep”. Møblerne er meget fleksible, og du kan mixe og matche dem præcis, som du har behov for. Du kan finde lige de opbevaringsløsninger, som passer til dit behov. Keeps møblerne fås i seks forskellige skønne farver, der med sikkerhed vil pifte din indretning op. Leg med farver og kombiner både åben og lukkede moduler til visning af dine yndlingsgenstande eller opbevaring af personlige papirer. Lad dig inspirere af møblerne her på siden og de utallige kombinationsmuligheder.

Møblerne er produceret med respekt for miljø og mennesker. Træet er så vidt muligt enten genbrugstræ eller bæredygtigt finér, ligesom der ikke er spor af opløsningsmidler, når møblerne når dit hjem. Vi lytter til naturen i design og produktion. Alle Keeps By Hammel møblerne er lette at samle samt skille ad igen.

Fokus på godt arbejdsmiljø

Virksomheden har fokus på et seriøst og socialt arbejdsmiljø, og de gør meget for at fastholde medarbejdere og skabe et godt og trygt arbejdsmiljø. Samtidig påtager virksomheden sig et socialt ansvar i lokalsamfundet, og de tilbyder både flex- og skånejobs i samarbejde med kommunen.