by KlipKlap

 

by KlipKlap - Når stilfuldt design møder leg og tumlen.

Sådan kan produkterne fra by KlipKlap bedst beskrives, for der er netop lagt kræfter i at udvikle multimøbler som kan bruges som gæsteseng, sofa, daybed og tumlemadras, samtidig med at designet passer ind i det moderne hjem.
Stifteren af by KlipKlap, Pia Lauritsen, var selv på udkig efter en stor tumlemadras til de mindste, som samtidig havde et design som ville passe ind i et stilfuldt hjem. Det lykkedes ikke, så derfor tog hun sagen i egen hånd.
Multimadrasserne og børnestolene er kendt for deres funktionalitet, høje kvalitet og elegante design. Materialet er koldskum betrukket med møbelstof, hvilket gør møblerne lette og slidstærke.

Vis alle
Side:
    Side
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Vis alle
Side:
    Side
  1. 1
  2. 2
  3. 3

 

Iværksætteren bag by KlipKlap er Pia Lauritsen der på baggrund af et behov hun selv havde, tog initiativ til at starte KlipKlap i 2011. Pia ønskede sig en stor madras, hvor hendes søn frit kunne udvikle og styrke sin motorik. Madrassen var desværre ikke til at finde, og derfor startede Pia selv på at udvikle en stor hygge- og tumlemadras i flot design.

I dag har sortimentet udviklet sig, så nu findes foldemadrassen i flere forskellige størrelser og de populære børnestole som kan bruges så snart barnet selv kan sætte sig.