Cane-line

Cane-line outdoor Cane-line Indoor

 

Kvalitetsmøbler fra Cane-line til indendørs- og udendørs brug

Cane-line er en dansk designvirksomhed, der producerer unikke kvalitetsmøbler til både indendørs- og udendørs brug. Mantraet hos Cane-line er, at livet skal være komfortabelt. Denne sætning er hele omdrejningspunktet i Cane-line, og det ses og mærkes i alle deres behagelige og eksklusive produkter. Her hos Unoliving.com finder du et bredt udvalg af fantastiske havestole og loungemøbler fra Cane-line.

Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

 

Cane-line emmer af design

Cane-line outdoor kollektion er skabt med henblik på, at der skal være komfort i alle møbler, uanset om møblerne er inde eller ude. For Cane-line betyder komfort både, at du sidder eller ligger godt, men også kvaliteten og funktionaliteten af møblerne. Møblerne er designet og fremstillet med det formål at opnå optimal indretning af dine udeområder. Møblerne fra Cane-line er vejrbestandige, har maksimal komfort og kræver et minimum af vedligeholdelse. Det bedste af det hele er dog, at møblerne fra Cane-line emmer af design. Cane-lines eget hold af designere har deres rødder dybt forankret i den danske designtradition. En designtradition, der hviler på gedigent håndværk, uovertruffen kvalitet og simple dog særprægede udtryk. Hvert Cane-line design er skabt med tanke på de skandinaviske sommerdage- og nætter. Cane-line vil skænke brugeren livlige udendørsoplevelser, hvor møblerne komplementerer miljøet og omgivelserne. Cane-line bruger innovative teknologier i sine produkter, der er designet til brug i hele verden. Cane-line benytter UV-modstandsdygtige materialer og hurtigtørrende hynder, der kan tåle skarp sol, regn og frost.

 

Cane-line tænker på miljøet.

Cane-line tror på, at design og produktion af møbler går hånd i hånd med social ansvarlighed og omsorg for miljøet. Cane-line bestræber sig på, at deres produkter er produceret med det størst mulige hensyn til miljøet. Virksomheden har opnået certificeringer, der forpligter dem til at optimere på udnyttelsen af deres ressourcer. Cane-line tror på, at disse certificeringer kan gøre en forskel og hjælpe udviklingen i mere bæredygtig retning og skabe en bedre verden for de fremtidige generationer.