Cozy Living

Naturens strukturer og skønheder er i fokus hos Cozy Living. Med fine detaljer og naturens materialer kombineret med bløde tekstiler, designer Cozy Living enestående møbler og interiør til hjemmet, der tilfører ægte hygge og afslapning.

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Ung virksomhed

Cozy Living blev etableret I 2012 af Tine Timm Hemicke. Sammen med sit designteam i Danmark har Cozy Living kreeret smukke designs, der har til formål at fylde hjemmet med varme og hygge. På vores webshop kan du blive inspireret af Cozy livings smukke designs. Cozy Living har for eksempel designet puder og plaider i bløde materialer, funktionelle møbler og flotte lamper, der giver den rette belysning i dit hjem. 

Cozy Living får det bedste ud af hver sæson

Cozy Livings forkærlighed for smukke farver, naturlige materialer og unikke strukturer kommer til udtryk i alle deres designs. Hver årstid har sin charme og har helt centrale elementer, som skaber den helt særlige hygge i den sæson. Dette reflekteres i Cozy Livings designs, som bringer smukke farver, naturlige materialer og unikke strukturer som gør sig gældende i den specifikke årstid. Cozy Living er med til at skabe hygge i dit hjem. Med sine nordiske rødder designer de møbler og interiør, der omfavner den nordiske, æstetiske og varme stil. Cozy Living er et ungt interiør brand, som går op i detaljerne. Cozy Living mener nemlig, at den personlige stil ligger i håndlavet detaljer, der er unikke i indretningen. 

Cozy Living skaber designs, hvor ’hygge’ er et centralt element

Hjemmet er din trygge base. Det er her, du søger hen for at være sammen med familien og finder ro for dig selv for at lade batterierne op. Indret dig med ting der giver dig følelsen af hygge og velvære. Hele essensen bag Cozy Livings designs er at skabe hygge i hjemmet. Med bløde tekstiler, fine skulpturelle elementer og lækre farver giver de hjemmet et varmt udtryk, hvor du føler dig hjemme og dine gæster føler sig velkommen.