Cozy Living

cozy living

 

Cozy living er med til at skabe den hyggelige livsstil i dit hjem. Med sine nordiske rødder designer de møbler og interiør, der omfavner den nordiske, æstetiske og varme stil. Cozy living er et ungt interiør brand, som går op i detaljerne. Cozy living mener nemlig, at den personlige stil ligger i håndlavet detaljer, der er unikke i indretningen. Naturens smukke strukturer og skønhed er elementer, som Cozy living bliver inspireret af. Med fine detaljer og naturens strukturer kombineret med bløde tekstiler, designer Cozy living enestående møbler og interiør til hjemmet, hvor du kan føle ægte hygge og afslapning.   

Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

 

Skab en hyggelig livsstil med designs fra Cozy living

Cozy living blev etableret I 2012 af Tine Timm Hemicke. Sammen med sit designteam i Danmark har Cozy living kreeret smukke designs, der har til formål at fylde hjemmet med varme og hygge. På vores webshop kan du blive inspireret af Cozy livings smukke designs. Cozy living har for eksempel designet puder og plaider i bløde materialer, funktionelle møbler og flotte lamper, der giver den rette belysning i dit hjem.

 

Cozy living får det bedste ud af hver sæson

Cozy livings forkærlighed for smukke farver, naturlige materialer og unikke strukturer kommer til udtryk i alle deres designs. Hver årstid har sin charme og har helt centrale elementer, som skaber den helt særlige hygge i den sæson. Dette reflekteres i Cozy livings designs, som bringer smukke farver, naturlige materialer og unikke strukturer som gør sig gældende i den specifikke årstid.

 

Cozy living skaber designs, hvor ’hygge’ er et centralt element

Hjemmet er din trygge base. Det er her, du søger hen for at være sammen med familien og finder ro for dig selv for at lade batterierne op. Indret dig med ting der giver dig følelsen af hygge og velvære. Hele essensen bag Cozy livings designs er at skabe hygge i hjemmet. Med bløde tekstiler, fine skulpturelle elementer og lækre farver giver de hjemmet et varmt udtryk, hvor du føler dig hjemme og dine gæster føler sig velkommen.