Engelbrechts

 

Engelbrechts er en danske designvirksomhed, som har produceret møbler siden 1989. Engelbrechts udvikler moderne og tidløse produkter til den kvalitetsbevidste. Designvirksomheden lægger vægt på perfektion, enkelthed og funktionalitet samt tager udgangspunkt i de rene linjer og æstetik. Alle Engelbrechts designere deler alle et fælles mål om at skære alt det overflødige fra med fokus på de små detaljer.

Vis alle
Vis alle

 

Engelbrechts udvikling fra detailbutik til internationalt designhus

Virksomheden blev grundlagt af Morten Engelbrecht, som har altid haft en stor passion for møbler. Før Morten Engelbrecht grundlagde designvirksomheden Engelbrechts, startede han nemlig bag disken i den lokale møbelhandler. Engelbrechts kerneværdier er integritet, perfektion, passion og samarbejde.

Engelbrechts startede som møbelbutik med at sælge high-end møbler importeret fra hele verden. Engelbrechts begyndte herefter at producere deres egne produkter og sælge dem gennem et netværk af forhandlere. Virksomheden gik altså fra detailbutik til at være et internationalt designhus. I dag har Engelbrecht udvidet sit sortiment gennem samarbejde med designere og andre specialister for at skabe moderne og langtidsholdbare produkter til den kvalitetsbevidste forbruger. Engelbrechts udvælger nøje leverandører, der bruger effektive og miljøvenlige produktionsmetoder og stræber efter at bruge bæredygtig teknologi.

 

Engelbrechts leverer designklassikere

Engelbrechts er særlig kendt for deres klassiske kontormøbler. KEVI kontorstolen er internationalt anerkendt for sine dobbeltrullehjul. Hjulet er designet til at være fleksibelt og lave mindre slid på gulvet. Hjulene bruges i dag under møbler i hele verden. I de senere år er der tilføjet yderligere en KEVI stol og et KEVI bord til Engelbrechts KEVI serie. CHARIK stolen er også et af Engelbrechts mest eftertragtede produkter. CHARIK er den ultimative stabelstol. Da CHARIK er nem at opmagasinere, findes stolen i dag i møde- og konferencelokaler samt restaurationer over hele verden. Stolen er altså både praktisk men også yderst komfortable.