Engelbrechts

Engelbrechts er en danske designvirksomhed, som har produceret møbler siden 1989. Brandet ligger vægt på perfektion funktionalitet med udgangspunkt i rene æstetiske linjer. Alle designs er skabt udfra at skære alt overflødigt fra, for at fokusere på de små detaljer.

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Engelbrechts udvikling fra detailbutik til internationalt designhus

Virksomheden blev grundlagt af Morten Engelbrecht, som har altid haft en stor passion for møbler. Før Morten Engelbrecht grundlagde designvirksomheden Engelbrechts, startede han nemlig bag disken i den lokale møbelhandler. Engelbrechts kerneværdier er integritet, perfektion, passion og samarbejde.

Engelbrechts startede som møbelbutik med at sælge high-end møbler importeret fra hele verden. Engelbrechts begyndte herefter at producere deres egne produkter og sælge dem gennem et netværk af forhandlere. Virksomheden gik altså fra detailbutik til at være et internationalt designhus. I dag har Engelbrecht udvidet sit sortiment gennem samarbejde med designere og andre specialister for at skabe moderne og langtidsholdbare produkter til den kvalitetsbevidste forbruger. Engelbrechts udvælger nøje leverandører, der bruger effektive og miljøvenlige produktionsmetoder og stræber efter at bruge bæredygtig teknologi.

Engelbrechts leverer designklassikere

Engelbrechts er særlig kendt for deres klassiske kontormøbler. KEVI kontorstolen er internationalt anerkendt for sine dobbeltrullehjul. Hjulet er designet til at være fleksibelt og lave mindre slid på gulvet. Hjulene bruges i dag under møbler i hele verden. I de senere år er der tilføjet yderligere en KEVI stol og et KEVI bord til Engelbrechts KEVI serie. CHARIK stolen er også et af Engelbrechts mest eftertragtede produkter. CHARIK er den ultimative stabelstol. Da CHARIK er nem at opmagasinere, findes stolen i dag i møde- og konferencelokaler samt restaurationer over hele verden. Stolen er altså både praktisk men også yderst komfortable. Engelbrechts udvikler moderne og tidløse produkter til den kvalitetsbevidste forbruger.