EXOTAN

EXOTAN er et hollandsk brand som har mere end 30 års erfaring inden for design af havemøbler. Derfor er du sikret havemøbler i høj kvalitet, hvor du kan slappe af og få den fulde fornøjelse gennem hele havesæsonen.

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Havemøbler fra EXOTAN

EXOTAN har været kendt i havemøbelsektoren i mere end 30 år. De har fire nøgleord som gennemsyrer hvert et produkt de designer, som er: komfort, fornøjelse, bekvemmelighed og afslapning. Deres havemøbler er i højkvalitet og alle produceret i Asien. EXOTAN loungesæt Nyd og slap af i EXOTANS loungesæt. EXOTAN loungesættene er lavet af forskellige materialer som reb, træ og aluminium. Disse materialer er meget holdbare. EXOTAN udmærker sig ved det brede udvalg af loungesæt til alle slags vejr. Disse loungesæt er vedligeholdelsesvenlige og kan med lethed efterlades udenfor hele havemøbelsæsonen. Der er et bredt udvalg til enhver have, terrasse eller altan.

Vandfaste loungemøbler fra EXOTAN

Med deres 30 års erfaring inden for havemøbler har EXOTAN knækket koden til havemøbler, der kan holde til alt slags vejr. Med vandfaste havemøbler kan du efterlade dine havemøbler udendørs uden at skulle bekymre dig om, at de bliver ødelagt af fugten. Dog anbefaler EXOTAN, at alt efter hvilken slags pude i dit loungemøbel du vælger, skal de behandles forskelligt for at forlænge levetiden.

Hurtigttørrende skumfyld

Er loungemøblet lavet af hurtigttørrende skumfyld kan det modstå fugt og regn. Denne slags skumfyld er fremstillet af højkvalitet og vandgennemtrængeligt materiale. Vandet passerer gennem fyldet, som tørrer hurtigt og bevarer sin oprindelige form. Sammenlignet med standardskumfyld m. vandfastbetræk er den hurtigttørrende skumfyld den egenskab at være råd- og mugfri. Du kan derfor efterlade dine puder udendørs gennem hele havesæsonen. For at forlænge pudernes levetid, anbefaler vi at opbevare dem indendørs under kraftig regn.

Standardskumfyld med vandfast cover

Denne slags pude har en standardskumfyld m. vandfast betræk. Det vandtætte dæksel beskytter fyldet mod vand og er åbent i bunden for at tillade tilstrækkelig ventilation. Da vandet løber af stoffet, gør det at puderne kan være udendørs i al slags vejr. For at forlænge pudernes levetid anbefaler vi at opbevare dem indendørs i kraftig regn.

Standardskumfyld

Standardskumfyldet er meget behageligt, men ikke vandgennemtrængeligt. Det betyder, at vandet bliver i puden. Derfor kan du ikke efterlade puderne udenfor. Opbevar altid disse puder på et tørt sted, væk fra sollys. Dette forhindrer vejret eller skimmelsvamp i at komme ind i puderne.

EXOTAN tænker på miljøet

EXOTANS havemøbler består af holdbare materialer af høj kvalitet. Havemøblerne er produceret i Asien og opfylder alle strenge kvalitetskrav. Træ er et vigtigt element. En stor del af havemøblerne i træ fås FSC 100%-C016391 certificeret, dette er specificeret pr. produkt. Derudover støtter EXOTAN Ocean clean up, og deltager dermed i at gøre strandende i Indien rene igen.