Fuhrhome

Danske FUHRHOME producerer møbler, der komplimenterer det simple nordiske designmøbel og samtidig giver en industriel kontrast. Møblerne har et stærkt udtryk og er med til at skabe unikke omgivelser, der lægges mærke til.

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Bæredygtige designs fra FUHRHOME

Anders Fuhr er kreativ direktør og manden bag FUHRHOME. Anders skabte FURHHOME med en ambition om at stil, kvalitet og bæredygtighed går hånd i hånd. FUHRHOME designer møbler og interiør til både den private forbruger og til erhverv. FUHRHOME forsøger konstant at træffe nye innovative løsninger for at imødekomme den bæredygtige vej. FUHRHOMEs fokus ligger på at udnytte de ressourcer, Jorden har stillet os til rådighed, og derfra designer møbler og interiør i høj kvalitet, som du kan købe med god samvittighed. FUHRHOME arbejder hele tiden på at udvikle sig i en bæredygtig retning, og deres mission er at bruge de mest bæredygtige materialer, der er til rådighed på råvaremarkedet. For eksempel bruger de genbrugt træ og genbrugsjernrør til deres møbler. FUHRHOME leverer møbler i høj kvalitet og fede designs, der vil egne sig til hvert et hjem!

FUHRHOME og rustikke lædermøbler

FUHRHOME benytter gennemgående et bestemt materiale i næsten alle deres produkter – Læder. FUHRHOME benytter udelukkende ægte læder fra forskellige dyrearter som en bøffel og ged, som gør at deres møbler er bæredygtige og lækre. Med tiden vil læderet sprække og få et mere patineret look, der giver møblerne deres unikke og rustikke udtryk. Flere af FUHRHOMEs møbler kan findes i forskellige brune nuancer som cognac, sort, rose brown og patina. Et møbel fra FUHRHOME vil med sine brune nuancer bringe varme og glød til din bolig. Alle farverne kan variere, da læderet er et naturmateriale. Du er altså sikret et møbel, som er unikt og enestående.