FLEXA

Flexa er moderne skandinaviske møbler og design, der opfordrer børn i alle aldre til leg og kreativitet. Produkterne er innovative og i høj kvalitet, der kan holde til børns leg og tumlen, og som stilmæssigt kan gå fra generation til generation.  

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Vær kreativ med børnemøbler fra FLEXA

Her på siden finder du alt fra senge og opbevaringsbænke til reoler og skriveborde fra FLEXA. Møblerne passer til både piger og drenge, og de kan let kombineres på kryds og tværs, så du kan få skabt det perfekte børneværelse til et eller flere børn, du holder af. Gå på opdagelse i udvalget, og bliv grebet af det fortryllende univers hos FLEXA. Det er svært ikke at lade sig forelske i de mange innovative produkter fra danske FLEXA, der har leveret fleksibelt og miljøvenligt interiør til børneværelset siden 1972. Uanset om du står foran at skulle indrette dit første børneværelse, eller du allerede føler dig rutineret i at skabe rum for leg og kreativitet, så kan FLEXA hjælpe dig. FLEXA babymøbler og børnemøbler er unikke møbler til familiens yngste, der er både praktiske og æstetiske på én og samme tid. Du kan betragte møblerne fra FLEXA som en kulisse, hvor du herefter skaber liv og personlighed gennem dine børns legetøj og andre personlige ejendele. De ensfarvede møbler er i høj kvalitet, der nemt kan kombineres indbyrdes eller med børnemøbler fra andre mærker, og møblerne skaber et roligt og afbalanceret udtryk i børneværelset. 

FLEXA gør det også nemt for børnene selv at rydde op efter endt leg. Særligt de praktiske opbevaringsbænke er gode til eksempelvis LEGO klodser, Barbie dukker eller andet legetøj med mange små dele, der skal være nemme både at tage frem og rydde op igen. På reolerne fra FLEXA kan du stille de ting, der gerne må stå fremme, eksempelvis bøger, bamser eller andet favoritlegetøj, der gerne skal være lettilgængeligt for barnet. Du kan også med fordel benytte opbevaringskasserne fra FLEXA i reolerne, for at skjule legetøjet. De pastelfarvede senge fra FLEXA fås med sengeskuffe til opbevaring, ligesom at nogle af højsengene fås med skrivebord. Møbler fra FLEXA er således også pladsbesparende og udnytter hver en kvadratmeter i børneværelset, så der stadig er mest muligt plads til leg og udfoldelse for børn i alle aldre.

Køb børnemøbler fra FLEXA online hos Unoliving

Vil du indrette børneværelset med møbler fra FLEXA, kan du finde alt fra seng og skrivebord til opbevaringsmøbler online her på siden. Vi har mange forskellige produkter fra FLEXA til både babyer og større børn, og vi glæder os altid til at se, hvilke møbler fra FLEXA vores kunder vælger til indretning af børnenes værelser. Har du brug for hjælp til valg af produkter eller bestilling online, kan du altid kontakte vores kundeservice, der sidder klar til at hjælpe dig godt videre, så du kan få dine nye møbler fra FLEXA i hus.