Flexa baby

Flexa børneserie

 

Flexa baby - design, kvalitet og annovation til babyværelset


Hele babyserien fra Flexa bærer præg af et visuelt overskud og slår på en optimal brugsværdi med fokus på funktion og æstetik. Serien byder både på en  Flexa højstol og en Flexa Tremmeseng, der kan reguleres i forhold til barnets størrelse med matchende puslebord, sengesæt og puder. Se også Flexa Børnemøblerne med køjesenge, legeforhæng og rutchebaner.

 

Flexa højstolen fra børneserien vandt i april 2013 den fornemme og prestigefyldte Red Dot Design Award og designeren bag Flexa højstolen, Hans Sandgren forklarer:  ”Idéen har været at skabe et møbel, der optimerer spisesituationen, har fokus på ergonomi og bevægelsesfrihed – og som matcher moderne skandinavisk boligindretning”.

 

 

Babyseriens skabere
 

”Den grundlæggende idé om, at Flexa produkterne skal vokse med barnet, gælder for hele kollektionen.  Flexa sengen er for eksempel konstrueret således, at bunden let kan hæves og sænkes, hvilket betyder, at den både kan anvendes til spædbarnet og det lidt større barn. Ved at fjerne tre af de lodrette tremmer giver man for eksempel større børn mulighed for selv at komme ind og ud af sengen”, forklarer Flexa’s produktudviklingschef, Kristine Schmidt.

Det er således muligt at få en børneserie, som barnet kan beholde i mange år og samtidig også skabe et nært forhold til, når det forreste gitter til tremmesengen fjernes, eller benene på højstolen skal udskiftes til lavere ben.