GUBI

Nysgerrighed og innovation er grundlaget for den succes, som GUBI med rette har fået. Inspirationen til GUBI møbler kommer fra hele verden og fra forskellige årtier, stilarter og bevægelser, som gør GUBIs møbelsortiment enestående. 

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

GUBI – Design i verdensklasse

Det er i den danske hovedstad København, at den danske designvirksomhet GUBI holder til, men sortimentet med den skandinaviske stil sælges over hele verden. I 1967 blev det danske designhus GUBI grundlagt af Lisbeth og Gubi Olsen. I dag er det deres søn Jacob Olsen, som er ejer og kreativ direktør af virksomheden GUBI. Sammen med internationalt anerkendte designere og moderne fremvoksende talenter, videreudvikler de på møbler og interiør, der er tilpasset tiden, men fortsat holder fast i GUBI’s kerneværdier. Den danske designvirksomhed GUBI kan beskrives som en skattejæger. I GUBIs sortimentet findes der nemlig glemte designklassikere fra hele verden og moderne designikoner, som nu er under GUBIs vinger. På den måde tilbyder GUBI designs, som ingen andre virksomheder kan. De ikoniske lamper i nordisk stil, er med til at etablere GUBI som en af de førende inde for skandinavisk design. Hos Unoliving finder du blandt andet den moderne Multi-Lite pendel med de individuelle justerbare skærme, samt den stilrene Grässhopper gulvlampe i tidløst design.

GUBIs møbler i originale og tidløse designs

GUBIs flair for at kreere originale designs i smukke materialer, giver GUBI møbler og interiør et eksklusivt look. En Multi-Lite pendel, Gräshoppa gulvlampe eller Beetle spisebordsstol vil med sikkerhed give din boligindretning kant.

Multi-Lite et én af GUBI ikoniske lamper, som blev designet af den danske arkitekt og designer Louis Weisdorf i 1972. Pendlen omfavner den gyldne æra af dansk design. Dens karakteristiske form og mobile nuancer gør, at du kan skabe en personlig belysning. Pendlen er en dekoration i sig selv, og lyser rummet op på en elegant måde.

Beetle spisebordsstol blev designet af GamFratesi, som er en nyere design-duo inden for møbeldesign. De repræsenterer et møde mellem dansk og internationalt design – Beetle spisebordsstole er et perfekt eksempel på dette. Inspirationen til Beetle spisebordsstol kom fra insektverden. Her observerede GamFratesi billens anatomi, æstetik og bevægelse. Kombiner stolen med andre farver for at opnå et personligt look i dit hjem.