GUBI

GUBI

 

Ikoniske lamper og eksklusive møbler fra GUBI

I den danske hovedstad København holder designvirksomheden GUBI til. Her skabes, der eksklusive originale designs med et touch af skandinavisk stil, hvilket giver GUBI’s designs et tidløst look.

Nysgerrighed og innovative tankestrømme er grundlaget for den succes, som GUBI med rette har fået. GUBI’s originale og tidløse designs kommer af en kombination af gamle ikoniske designs og dagens klassikere. GUBI får inspiration fra hele verden, flere årtier, stilarter og bevægelser, hvilket gør GUBI’s sortiment enestående.

 

Hos Unoliving finder du bl.a. den moderne Multi-Lite pendel, de individuelle juserbar skærme, samt den stilrene Gräshoppa gulvlampe i tidløst design. 

 

Læs mere om alle de fantastiske designere, som GUBI samarbejder med, lige her

 

GUBI – Et dansk anerkendt brand

I 1967 blev det danske designhus GUBI grundlagt af Lisbeth og Gubi Olsen. I dag er det deres søn Jacob Olsen, som er ejer og kreativ direktør af virksomheden GUBI. Sammen med internationalt anerkendte designere og moderne fremvoksende talenter, videreudvikler de på møbler og interiør, der er tilpasset tiden, men fortsat holder fast i GUBI’s kerneværdier.

 

Den danske designvirksomhed GUBI kan bedst beskrives som en skattejæger. I GUBI’s sortimentet findes der nemlig glemte designklassikere fra hele verden og moderne designikoner, som nu er under GUBI’s vinger. På den måde tilbyder GUBI originale designs, som ingen andre virksomheder kan.

 

GUBI’s originale og tidløse designs

GUBI’s flair for at kreere originale designs i smukke materialer, giver GUBI’s møbler og interiør et eksklusivt look. En Multi-Lite pendel, Gräshoppa gulvlampe eller Beetle spisebordsstol vil med sikkerhed give din boligindretning kant.

 

Multi-Lite et én af GUBI ikoniske lamper, som blev designet af den danske arkitekt og designer Louis Weisdorf i 1972. Pendlen omfavner den gyldne æra af dansk design. Dens karakteristiske form og mobile nuancer gør, at du kan skabe en personlig belysning. Pendlen er en dekoration i sig selv, og lyser rummet op på en elegant måde.

 

Beetle spisebordsstol blev designet af GamFratesi, som er en nyere design-duo inden for møbeldesign. De repræsenterer et møde mellem dansk og internationalt design – Beetle spisebordsstole er et perfekt eksempel på dette. Inspirationen til Beetle spisebordsstol kom fra insektverden. Her observerede GamFratesi billens anatomi, æstetik og bevægelse. Kombiner stolen med andre farver for at opnå et personligt look i dit hjem.

 

Gräshoppa gulvlampe er den anden ikoniske lampe fra GUBI. Den blev designet af den svenske designer Greta M. Grossman. I 1940 var hun én af de første kvindelige designere, der bragte den skandinaviske stil til Amerika, som blev blev et hit. Den autentiske Gräshoppa gulvlampe har et unikt slankt stativ vippet bagud, som giver den et næsten levende look. Lampehovedet kan justeres, så du opnår den perfekte belysning efter dit behov.