GUBI

GUBI

 

Ikoniske lamper og eksklusive møbler fra GUBI

Det er i den danske hovedstad København, at den danske designvirksomhed GUBI holder til, men sortimentet med den skandinaviske stil sælges over hele verdenen.

Nysgerrighed og innovation er grundlaget for den succes, som GUBI med rette har fået. De ikoniske lamper i nordisk stil, er med til at etablere GUBI som en af de førende inden for skandinavisk design. Inspirationen kommer fra hele verden, og fra forskellige årtier, stilarter og bevægelser, hvilket gør GUBIs sortiment enestående.

 

Hos Unoliving finder du bl.a. den moderne Multi-Lite pendel, de individuelle justerbare skærme, samt den stilrene Grässhopper gulvlampe i tidløst design.

 

Læs mere om alle de fantastiske designere, som GUBI samarbejder med, lige her.

Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

 

GUBI er et dansk designhus som bedst beskrives som en skattejæger, for i sortimentet findes der nemlig glemte designklassikere fra hele verden og moderne designikoner, som nu er under GUBI’s vinger.
 
Hos Unoliving forhandler vi de ikoniske lamper i nordisk stil, er med til at etablere GUBI som en af de førende inden for skandinavisk design. Inspirationen kommer fra hele verden, og fra forskellige årtier, stilarter og bevægelser.
I sortimentet findes bl.a. den moderne Multi-Lite pendel, de individuelle justerbare skærme, samt den stilrene Grässhopper gulvlampe i tidløst design.