Halo Design

Halo Design er etableret i København og har eksisteret siden år 1994. Det danske designfirma blev dannet af designeren Michael Waltersdorff, der sammen med andre erfarne designere har kreeret spændende designløsninger, der kombinerer funktionalitet og æstetik. Iblandt de mange flotte kollektioner finder du blandt andet lamperne Atom, Fjord, Nobb og The Classic. Et fælles træk for alle kollektioner er, at kvalitet og design går hånd i hånd. Hvad enten du er til den klassiske nordiske elegance, rå industrielle look eller moderne minimalistisk stil, så kan du finde en lampe fra Halo design, som vil stå perfekt til din bolig. Find din favorit her hos unoliving.com. 

Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

 

Halo Design: Funktionelt, skandinavisk og attraktivt

Halo Design har igennem årene udviklet sig til at være én af de største danske spillere i belysningsbranchen verden over. Med deres rødder i Danmark omfavner Halo Design den nordisk stil og bringer nye innovative og originale designløsninger på bordet for at øge brugeroplevelsen. Derudover ønsker Halo Design at skabe unik belysning til attraktive priser. De forsøger altså at skabe en balance mellem originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk og overkommelige priser, hvor kvalitet og æstetik stadig er i højsædet. Som tiden ændrer sig og miljø og bæredygtighed bliver et centralt fokus for mange designere verden over, har Halo Design fingeren på pulsen og forsøger at udvikle bæredygtige løsninger uden at gå på kompromis med deres designs og kvalitet.

 

Æstetiske designs fra Halo Design

Ifølge Halo Design er lys det element, der påvirker vores humør og sindstilstand. De mener, at med den rette belysning kan du skabe det positive og hyggelige miljø, hvor du føler dig tryg og hjemme. Med denne vision designer Halo Design hvert år nye kollektioner for at give dig en unik oplevelse, der forbedrer dit liv med lysets kvalitet. Halo Designs æstetiske lamper vil klæde flere indretningsstile. Alt efter om det er en loftslampe, bordlampe, gulvlampe eller væglampe, har Halo Design smukke designs du kan vælge imellem.