Halo Design

Danske Halo Design blev grundlagt i år 1994. Igennem årene har de udviklet sig til at være en af de største danske spillere i belysningsbranchen verden over. Dygtige designere har kreeret spændende lamper, der kombinerer funktionalitet og æstetik.

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

En lang historie og tanker om værdifuld belysning

Det danske designfirma blev dannet af designeren Michael Waltersdorff, der sammen med andre erfarne designere har kreeret spændende designløsninger, der kombinerer funktionalitet og æstetik. Blandt de mange flotte kollektioner finder du blandt andet lamperne Atom, Fjord, Nobb og The Classic. Ifølge Halo Design er lys det element, der påvirker vores humør og sindstilstand. De mener, at med den rette belysning kan du skabe det positive og hyggelige miljø, hvor du føler dig tryg og hjemme. Med denne vision designer Halo Design hvert år nye kollektioner for at give dig en unik oplevelse, der forbedrer dit liv med lysets kvalitet. Halo Designs æstetiske lamper vil klæde flere indretningsstile. 

 Med deres rødder i Danmark omfavner Halo Design den nordisk stil og bringer nye innovative og originale designløsninger på bordet for at øge brugeroplevelsen. Halo Design forsøger at skabe en balance mellem originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk og overkommelige priser. Som tiden ændrer sig og miljø og bæredygtighed bliver et centralt fokus for mange designere verden over, har Halo Design fingeren på pulsen og forsøger at udvikle bæredygtige løsninger uden at gå på kompromis med deres designs og kvalitet.