Haslev Møbelsnedkeri

Haslev Møbelsnedkeri har i mere end 60 år designet og produceret smukke træmøbler fra deres danske værksted. De formår at kombinere klassiske snedkermøbler med moderne design, der giver sjæl og personlighed til din indretning. 

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Haslev Møbelsnedkeri – kvalitet og dansk håndværk

Indret dit hjem med holdbare træmøbler i godt håndværk. Den danske virksomhed Haslev Møbelsnedkeri, producerer træmøbler i en flot nordisk stil, som både passer ind i de klassiske nordiske og moderne hjem. Haslev Møbelsnedkeri har over 60 års erfaring med design og produktion af spiseborde, spisebordsstole, sofaborde og meget mere. Alle deres møbler er produceret i Danmark, hvor de specialiserer sig i at arbejde med det levende materiale som træ er. Blandt træmøblerne kan du vælge mellem forskellige udseender såsom hvidolieret eg eller hvidlaminat, som begge har et klassisk nordisk look. Haslev Møbelsnedkeri er kendetegnet ved dansk kvalitet og traditionelt håndværk.

Træmøbler til spisestuen i høj kvalitet

De flotte spiseborde i træ fra Haslev Møbelnsnedkeri indbyder til lange aftener ved middagsbordet med venner og familie. Samtidig sikrer spisebordstolene med høj komfort, at du sidder godt hele aftenen. Spisebordene kan desuden alle justeres i størrelsen med én eller to tillægsplader. Du får derfor rig mulighed for at tilpasse bordet efter dine behov. Da træmøblerne alle er fremstillet i en palette af kølige støvede nuancer, kan du nemt indrette med et mix af de flotte serier. Alle træmøbler fra Haslev Møbelsnedkeri står også smukt for sig selv, hvor de vil give mere liv til enhver indretningsstil.

Sofaborde i træ

Er du på udkig efter et sofabord i eg, finder du også helt sikkert hvad du søger i sortimentet fra Haslev Møbelsnedkeri! Sofabordet er på mange måder det som fuldender stuen, der gerne skal skabe en rolig atmosfære. Sofabordet skal opfylde dine behov, om det er, at der skal være plads til gæster om bordet, eller om du blot skal kunne slå benene op og stille en kop kaffe. Vælg blandt andet det klassiske klapbord i olieret eg fra Haslev Møbelsnedkeri, som du også kan få i spisebord. Alternativt kan du vælge Safari sofabordet i træ, som kan justeres i højden. De to Facet indskudsborde kan også placeres sammen som et sofabord, eller skabe en helhed i rummet ved at bruge det ene som sofabord og det andet som sidebord. Uanset hvilke træmøbler du mangler, har Haslev Møbelsnedkeri et stort udvalg af lækre kvalitetsmøbler.