House Doctor

House Doctor

Designermøbler fra danske House Doctor

House Doctor sender huslægen forbi og sørger for, at dit hjem får et nyt skud vitaminer. Det gør de ved at tilbyde dig muligheden for at få et smukkere, mere inspirerende og personligt hjem. For som deres slogan lyder: ”House Doctor believes everybody deserves a healthy home.”

Her på siden kan du selv blive inspireret af mærkets flotte udvalg af møbler til hele hjemmet. Det er et univers af sunde og spændende møbler, der følger tidens trends inden for materialer, farver og designs. Find dine favoritter, og skab en personlig stil, som kun fantasien sætter grænsen for. Husk dog, at ligegyldigt hvad og hvor meget du vælger, så leverer vi gratis. Hurtigt virkende vitaminer til privaten.

Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

 

House Doctor: Få en sund stil

Vælger du møbler fra House Doctor til dit hjem, så kan du være sikker på, at de udskriver den rette medicin – uanset hvordan patientens tilstand ellers er. Møblerne sikrer, at du kan skabe en unik og personlig stil derhjemme. Det gør de ved at tilbyde et lettere provokerende og ikke alt for formelt udseende, som er lavet, så du får muligheden for at blande elementerne i stedet for at matche dem. Det er i hvert fald tanken bag. Dog melder huslægerne om, at der kan være bivirkninger ved medicinen: Den er stærkt vanedannende og kan forårsage hjertebanken – selv i små doser.

 

Det var dog ikke bare et vildskud for de tre søskende at starte netop en tøjvirksomhed. Inden de pustede liv i House Doctor, drev de således en yderst succesfuld brugskunstforretning. Ambitionerne blev dog endnu større med tiden, og i Ikast åbnede de et nyt hovedkontor, som siden blev hjemmebane for en virksomhed, der oplevede voldsom vækst fra begyndelsen.

En verdensomspændende succes

Ja, faktisk er det gået så hurtigt for de tre jyder, at hverken Jylland eller Danmark var stort nok til at stå for efterspørgslen. På de 15 år, der er gået siden, de lancerede House Doctor, er firmaet efterhånden repræsenteret i hele verden. Deres flotte møbler og lækre boligtilbehør kan blandt andet findes på eksotiske steder som Japan og New Zealand.

 

Selvom House Doctor med tiden er gået fra kun at aflægge husbesøg herhjemme, til at de nu besøger hjem over hele kloden, så er det fortsat et kardinalpunkt for virksomheden, at leverandørerne er håndplukkede, så der aldrig bliver gået på kompromis med kvaliteten. Hverken på de store linjer eller i de små detaljer.

 

Derfor passer House Doctor selvfølgelig også perfekt ind i vores kvalitetsbevidste sortiment her hos Unoliving. Når du kigger vores enorme udvalg fra danske House Doctor igennem, så kan du jo se, hvad du er mest til. Er det skamler til køkkenet, stuen eller soveværelset? Er det smarte og diskrete rulleborde til kontoret eller badeværelset? Er det lamper til stuen og soveværelset? Eller er du måske mest af alt til stole, der kan flankere spisebordet? Ja, ligegyldigt hvad du foretrækker og er mest til, så kan du være sikker på én ting: Vi har det hele her hos Unoliving.

Dansk kvalitet

Vælger du noget fra House Doctor, så følger der flere fordele med. For det første er du sikker på at få kvalitet for pengene. For det andet får du danske produkter, der er skabt og udviklede herhjemme ud fra produkter, der er håndplukkede fra verdens bedste steder. For det tredje får du elementer fra den smarte og stilrene skandinaviske stil, som er så moderne i øjeblikket – ikke bare herhjemme, men på verdensplan.

 

Bestiller du dit nye hustilbehør hos Unoliving, så følger der dog endnu flere fordele med. Vi leverer selvfølgelig gratis lige til din hoveddør, ligegyldigt hvad og hvor meget du ender med at vælge. Derudover sidder vi altid klar til at hjælpe dig i vores support. Dermed er du sikker på at kunne få hjælp og vejledning, inden du bestemmer dig for, hvad du vil have – ligegyldigt hvornår du vil bestille. Vil du snakke med en af vores kompetente medarbejdere, så sidder der en klar alle hverdage mellem kl. 9 og kl. 16 – ring på 7242 4343. Passer de tidspunkter dig ikke så godt, så kan du altid chatte med os på vores online support, der er åben alle dage, 24/7.