House Doctor

Danske House Doctor skaber møbler og tilbehør i en kombination af skandinavisk design og en hyggelig boheme atmosfære, der følger tidens trends. House Doctor stræber efter at skabe skønhed i det uperfekte og deres stil er provokerende, personlig og uformel.

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

‘Less is more’ ifølge House Doctor

House Doctor er et populært, dansk designerbrand, som er en del af Society of Lifestyle. House Doctor omfavner den afbalanceret, afdæmpet og harmoniske livsstil. Det ses igennem deres valg af møbler, farver og materialer. Ethvert element i dit hjem har en værdi og et formål. I sin enkelthed og ufuldkommenhed får vi med elementerne skabt et personligt præg på vores indretning, hvor vi vil føle os trygge og hjemme. House Doctor omfavner enkeltheden. Deres tip er at gøre brug af tone-i-tone, hvilket også afspejler deres designs, hvor forskellige farver og materialer supplerer hinanden i en gennemgående rød tråd igennem alle rum i hjemmet. Det enkle udtryk, hvor farvetoner og materialer smelter sammen til én symbiose, er med til at skabe harmoni i din bolig, og du får en følelse af ro og velvære, der skaber balance og hygge i dit hjem.

Naturen – en evig inspirationskilde for House Doctor

Den evige inspirationskilde for House Doctor kommer fra naturen. Det ses i deres valg af materialer, hvor du kan finde borde lavet af beton, dekorative vaser lavet af metal og stole lavet i smukt træ. Den smukke natur afspejles også i House Doctors valg af farver, hvor du kan finde sofaer i blå toner, lamper i gyldne farver og puder og plaider i jordfarver. De rå og raffinerede overflader kombineret med de bløde farver er sammen med til at skabe et unikt og balanceret udtryk, hvor du kan slappe af og være dig selv. House Doctors primære inspirationskilde er naturen, som også tydeligt ses i deres designs. I kollektionerne blander House Doctor nuancer, materialer og overflader sammen, som supplerer hinanden for at skabe en personlig indretning. Hos Unoliving har vi et stort udvalg af House Doctor produkter, så kig her på siden og find dine favoritter.

Find dine produkter fra House Doctor

House Doctor blev grundlagt af tre søskende, og virksomheden tog hurtig fart. I dag er den nordiske stil og de mange flotte designs fra House Doctor populær verden over. House Doctors hovedkontoret og showroom er placeret i Ikast, og hos Unoliving kan du finde alle deres møbler online, hvad end du er på udkig efter en skammel, sofa, lampe eller andet. Se vores store udvalg af House Doctor møbler på siden og lad dig inspirere.