Hübsch

Hübsch anses for at være et Skandinaviens ledende interiørbrands. Med passion for at designe kvalitetsprodukter i unik og smart stil, blev Hübsch grundlagt af Flemming Hussak, Jannie Krüger og Daniel Henriksen i 2010.

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Nordisk stil og kreativitet til det moderne hjem

Siden starten i 2010 har brandet vokset sig større, og er i dag en af Skandinaviens største interiørbrands. Brandet har udviklet en fantastisk sans for at skabe en rød tråd gennem deres kollektioner, samtidig med at de tilpasser sig tidens trends. Hvert år lancerer de hoved kollektionen Tendencies, som byder på kreativt, nordisk design, der giver inspiration til det moderne hjem. Med Hübsch møbler og Hübsch interiør er du altså garanteret boligtelbehør, der er enestående og iøjefaldende.

Hübsch skaber glæde i designet og for miljøet 

Designerne i virksomheden har fokus på at skabe designs, der skaber glæde og smil hos mennesker. Samtidig går de meget op i at yde den bedste service, som kun kan give et smil på læben. Hübsch går også meget op i miljøet, og de undersøger hele tiden, om tingene kan gøres bedre og smartere for miljøets skyld. De designer og udvikler deres produkter ved hele tiden at have godkendte og bæredygtige materialer for øje, ligesom de stiller krav til deres samarbejdspartnere om retfærdige og sunde arbejdsvilkår, der støtter det lokale samfund. Where happiness lives.