INCADO

I 1991 blev virksomheden INCADO grundlagt. Med innovation og kreativitet som grundelementer i deres design skaber de vægmalerier, dekorationer, opslagstavler og spejle til dit hjem.

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Nordisk og moderne design til din væg fra INCADO

Med passion for kunst og samarbejde med nogle af nutidens dygtige designere skaber INCADO vægdekorationer til din boligindretning. INCADO har fokus på at designe nordisk og tidløst vægdekorationer, som følger de nyeste indretningstrends. I vores sortiment kan du finde alt fra spejle, plakater, vægmalerier, verdenskort og opslagstavler, som er med til at give dine vægge i et dekorativt udtryk, der afspejler din personlighed.

Kunst og udtryk er meget individuelt. Derfor kan du finde et bredt udvalg af vægkunst, så du kan skabe den rette stemning i dit hjem. Skab f.eks. en smuk billedvæg eller hæng en enkel udtryksfuld plakat op for at sætte et unikt præg på dit hjem.

Vægkunst i sæsonens farver og nutidens trends

Efter hvilke farver du foretrækker i dit hjem, kan du finde det iblandt INCADO’s designs. Miks og match farver for at skabe et legende og kontrastfyldt look, eller hold din stil i samme farvenuance for at skabe et roligt og balanceret look. INCADO har en finger på pulsen, når det kommer til nutidens trends. Derfor vil du opdage nyt vægkunst fra INCADO, som de videreudvikler på hele tiden. I vores sortiment kan du finde moderne vægkunst, der kan et skabe et friskt pust til din boligindretning.

Du kan både finde spejle i organiske former, fototryk af naturens smukke omgivelser, abstrakte lærredstryk i forskellige farver og meget mere! Gå på opdagelse her på siden og find dine favoritter.

INCADO designer kunst for alle

Med produktion i den danske by Esbjerg skaber INCADO vægdekorationer i høj kvalitet, som alle har råd til. For INCADO er det vigtigt, at alle har mulighed for at udtrykke sig personligt og sætte sit eget præg på sin boligindretning. Derfor kan du finde vægkunst i forskellige prisklasser iblandt vores sortiment.

Få vægdekorationer i højkvalitet fra INCADO

INCADO bestræber sig altid på at printe i skarp kvalitet. Uanset om overfladen er af canvas, beton, metal eller kvalitetspapir bliver der ikke gået på kompromis med kvaliteten. Med deres moderne printermetoder og grundig lakering med vandlak sørger INCADO for, at farverne på motiverne ikke falmer af solens stråler. På den måde er du sikret vægkunst i høj kvalitet, hvor farver vil stå skarpt i flere år frem.