Innovation Living

Danske Innovation Living har siden 1971 produceret kvalitetsmøbler med fokus på design, komfort og funktionalitet, hvor de i sær er kendt for deres sovesofaer. Madrasserne produceres i Danmark, hvilket sikrer den høje Innovation-kvalitet.

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Stort udvalg af sovesofaer til alle behov

En Innovation Living sovesofa er din garanti for flot, funktionelt design og høj kvalitet. Køb en Innovation sovesofa til gæsteværelset, stuen, børneværelset eller hvor du vil kombinere den gode siddekomfort med en god nattesøvn. I det flotte sortiment fra Innovation Living finder du alt fra lækre, klassiske retromøbler til nutidigt, moderne design. I tidernes morgen udsprang forretningsidéen af et ønske om at fabrikere sækkestole. Siden da er det gået stærkt, og i dag er Innovation Living en global virksomhed med produktion i både Danmark og Kina. 

Genbrugte materiale, plastikflasker og 10.000 træer

Innovation Living går op i miljøet, og i designprocessen arbejder de med, hvordan de kan genanvende så mange materialer som muligt. For eksempel genbruger de alt, hvad de kan af pap, plastik, jern og metal og bruger det i andre produktioner. I år har virksomheden reduceret deres plastikforbrug med 20%. Dertil hører også, at virksomheden designer og producerer deres sofaer til at kunne holde i mange år. 

Innovation Living arbejder hårdt på at minimere deres CO2 fodaftryk. Alle Innovation Livings produkter pakkes og leveres i flade pakker. Dette minimerer risikoen for skader på produkterne, det er billigere, og der kan fragtes flere produkter ad gangen, hvormed CO2 aftrykket reduceres. Innovation Living anvender et OEKO-certificeret stof, som er lavet af 100% genbrugte plastikflasker. Derudover er deres polyester garn lavet af genanvendt plastikskrald. 

Udover de produktionsmæssige tiltag, så planter virksomheden også 10.000 træer hvert år for at udligne deres forbrug af træ, så der igen kan skabes balance i økosystemet. Du kan læse mere om Innovation Livings bæredygtighedspolitik på deres hjemmeside her.