Innovation Living

 

Kvalitetsmøbler med funktionelt design

Danske Innovation Living har siden 1971 produceret kvalitetsmøbler i lækkert og funktionelt design. I tidernes morgen udsprang forretningsidéen af et ønske om at fabrikere sækkestole. Siden da er det gået stærkt, og i dag er Innovation Living en global virksomhed med produktion i både Danmark og Kina. De håndlavede madrasser produceres stadig på fabrikken i Danmark og er dermed med til sikre den høje Innovation-kvalitet.

En Innovation Living sovesofa er din garanti for flot, funktionelt design og høj kvalitet. Køb en Innovation sovesofa til gæsteværelset, stuen, børneværelset eller hvor du vil kombinere den gode siddekomfort med en god nattesøvn. 

I det flotte sortiment fra Innovation Living finder du alt fra lækre, klassiske retromøbler til nutidigt, moderne design.

Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

 

Æstetisk design skal gå hånd i hånd med funktionalitet og komfort. Derfor er designerne hos Innovation Living ikke blot designere, de er også produktudviklere og de tekniske hjerner bag hvert enkelt produkt.

Innovation Living har siden 1971 produceret en lang række multifunktionelle dansk designede sovesofaer, hvor der fokuseres på det individuelle behov. De kvalitetsrige sovesofaer kan fås i flere forskellige former, farver og varianter for at sikre, at du kan finde den helt rigtige sovesofa til dig – alt efter om det er til teenageværelset, stuen eller gæsteværelset.