Kragelund Furniture

Kragelund Furniture blev grundlagt i 1978 af Mogens Kragelund. Det er en ældre dansk møbelvirksomhed, som er specialiseret i produktion af kvalitetssofaer med fokus på godt håndværk. 

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Kragelund Furniture er dansk sofadesign i høj kvalitet

Kragelund Furniture blev grundlagt tilbage i 1978 af Mogens Kragelund, som havde fokus rettet mod det gode danske møbelhåndværk. Traditionerne holdes stadig ved lige i dag, og der er stadigvæk fuld fokus på at skabe kvalitetsmøbler, sofaer og lænestole, i lækkert design og med god komfort. Kragelund Furniture går ikke på kompromis med hverken kvalitet, komfort eller design, og derfor får du en sofa eller lænestol med en høj slidstyrke, der holder mange år frem. Designs fra Kragelund Furniture bliver skabt af interne og eksterne teams. De interne teams imødekommer den skandinaviske stil og Kragelund Furniture DNA, og de eksterne sørger for designs med aktuelle internationale trends. Kragelund Furniture er det perfekte match til det nordiske hjem.

Se, føl og prøv din nye Kragelund-sofa hos Unoliving

Kom forbi vores showroom i Egå lige uden for Aarhus, hvor vi har flere af Kragelunds sofamodeller stående. Det er altid rart lige at prøve en sofa, inden den endelige beslutning skal træffes. Vi har også stofprøver liggende, så du kan få polstret din nye Kragelund sofa i lige netop den nuance, du ønsker. Disse rekvireres via vores søde medarbejdere enten ved at møde op i vores showroom eller ved at kontakte os på kundeservice@unoliving.com. Tag et par farveprøver med hjem og se, hvordan farverne spiller i forhold til belysning og indretning. I dag designer Kragelund Furniture både sofaer og lænestole i et enkelt og stilrent design, og det er oftest design duoen Studio WeissKrogh, der står bag de nyeste modeller. Gå på opdagelse i vores store udvalg, og find netop den Kragelund sofa, der passer til dit hjem.