Leander

Leander

 

Leander designer enkle og funktionelle møbler til børn og har gjort det siden 1998. Bag hvert møbel er der lagt en gennemtænkt vision og en god håndværksmæssig kvalitet. For Leander handler det ikke blot om designet, men om at skabe møbler, der inspirerer og stimulerer til leg, bevægelse og kreativitet. Hele filosofien bag designet af møblerne er, at behovet skal dækkes hos det barn eller den voksne, der skal bruge møblet. Derfor er materialer, form og funktion grundigt overvejet, når et nyt møbel bliver bragt til livs. Bliv inspireret af Leanders design her på siden. 

Vis alle
Vis alle

 

Designvirksomheden Leander bliver til

Leander blev stiftet i 1998 af Stig Leander. Han er uddannet smed og kunne dermed sit håndværk. Da et familiemedlem skulle have tvillinger, opstod der en ny idé. Han studsede over, hvordan man kunne designe en seng, der ville berolige og stimulere et barns udvikling på samme tid. Med Stig Leanders kreative tilgang formede idéen sig, og virksomheden Leander blev skabt.

 

I dag er Leander en international virksomhed, der designer møbler til børn. Møbler har det formål, at inspirere og stimulere til leg, bevægelse og kreativitet. Leander lever ud fra filosofien, at møbler skal være tilpasset barnet og ikke omvendt. Derfor er form, funktion og kvalitetsbevidste materialer vigtige elementer, når nye designs bliver kreeret.

 

Leander designer bæredygtige møbler

Leanders klassiske designs kendetegnes ved, at møblerne kan gå i arv fra generation til generation. Møblet er designet til at vokse og bevæge sig i takt med at dit barn vokser. Grundet den høje kvalitet er et møbel fra Leander holdbart og slidstærkt, der medfører at møblet har en lang levealder.

 

Træ og stof er de mest centrale elementer, der bliver brugt i Leanders designs. Træet kommer fra bæredygtige skove. Det er primært bøgetræ, der bliver benyttet, da bøgetræet er smidigt, stærkt og holdbart. Stoffet som bliver brugt i vuggen, sengen og på puslepuden er fremstillet af økologiske og bløde kvalitetsmaterialer. Leander går op i kvaliteten, derfor er stoffet blødt, men kan tåle at blive vasket flere gange, så dit barn altid sover i en oase af bløde og rene tekstiler.