Montana Mini

montana mini

Montana Mini – Stilrent og sikkert design

I 1982 blev den danske familieejet designvirksomhed Montana grundlagt. Det blev den af Peter J. Lassen, som ønskede at designe møbler, der skulle give uendelige muligheder og plads til at indrette sig personligt. I dag er det hans søn Joakim Lassen, som ejer virksomheden og har ført virksomheden videre.

Peter J. Lassen er selv designeren bag den populære Montana Mini serie. Her har du mulighed for at kombinere forskellige opbevaringsmoduler, så du opnår en kombination, der giver dig den perfekte opbevaringsplads uden at miste stilen i din boligindretning. Find dine favoritter her siden.

Vis alle
Side:
    Side
  1. 1
  2. 2
Vis alle
Side:
    Side
  1. 1
  2. 2

 

Klassiske design og funktionelle moduler fra Montana Mini

Montana Mini er en serie af ukomplicerede opbevaringsmoduler, som giver dem et klassiske design. Montana Mini opbevaringsmoduler består af tre forskellige varianter – åbent, lukket og med hylder. Modulerne fra Montana Mini er alsidige og kan derfor bruges i mange rum i dit hjem. Du kan eksempelvis bruge det åbne Montana Mini modul som et natbord i soveværelset. Hvis du hænger modulet op, får du en passende højde til at lægge dine briller på, stille en bog eller have en fin bordlampe stående. Montana Mini modul med hylder giver god anledning til at udstille smukke stilleben i spisestuen eller i stuen. Det lukkede Montana Mini modul vil egne sig perfekt på kontoret. Her kan du stille dine bøger, mapper og papirer væk og lukke lågen, så kontoret ser pænt og ryddeligt ud hver dag.

 

Montana Mini er på forkant med designdetaljer. På siden er der sat stærke magneter for at sikre, at modulerne hænger sammen. Dette er en ægte Montana detaljer, som vil hjælpe modulerne med at flugte med hinanden, så du opnår fine rene linjer, der også kendetegner Montana Mini. Derudover har de Montana Mini afrundede kanter og tilbagetrukne fronter, hvilket gør Montana Mini til et ægte Montana-ikon. Med det tidløse og klassiske design får du et møbel, du kan have med dig i hele livet fra ung til gammel. 

 

Montana Mini i moderne og poetiske farver

Hvert 8. år udarbejder Montana en ny farvepalette, som skal matche med Montanas ideologi om ”at lave rum for personlighed”. Farverne er nøje skabt og udvalgt af den danske farveekspert Margrethe Odgaard. Farverne i Montana Mini modulerne komplimenterer hinanden, og kan derfor ligesom modulerne bruges og matches på kryds og tværs. Farverne er med til at skabe en bestemt sanselig stemning i rummet. Du vil finde farver, som er naturlige og bløde i indretningen og mere kulørte og farverige, som er med til at skabe blikfang – tilsammen skaber de en harmoni i rummet.

 

Derudover er der udarbejdet seks forskellige teksturer i lakken for at forstærke oplevelsen af farven og den stemning, det giver den individuelle person.

 

Bæredygtige møbler med Montana Mini

Montana Minis opbevaringsmoduler er bl.a. certificeret med Det Danske Indeklimamærke og miljømærke EU Ecolabel. Siden år 2007 har Montana udelukkende benyttet vandbaseret lakker, som ikke indeholder sundheds- og miljøskadelige stoffer. De bæredygtige møbler efterlever høje kvalitetstandarder, der tager hensyn til Jordens-, menneskets- og miljøets ressourcer.