SPAR 10% EKSTRA PÅ ALT TIL HAVEN! BRUG RABATKODE: GARDEN10MAY

SPAR 10% EKSTRA PÅ ALT TIL HAVEN! BRUG RABATKODE: GARDEN10MAY

 

Montana

Montana er en dansk producent af møbler og opbevaringsløsninger, der er kendt for sit unikke og fleksible designsystem. Brandet blev grundlagt i 1982 af Peter J. Lassen, der også var arkitekt og designer. Montana er mest kendt for sit modulære opbevaringssystem, Montana System, som har opnået international anerkendelse for sit stilfulde design og funktionalitet. Montana-produkter anvendes i både private hjem og kommercielle rum, og de giver mulighed for kreativ indretning af boliger og arbejdsområder. Montana er blevet en vigtig aktør i møbelindustrien og er anerkendt for sit tidløse design og tilpasningsdygtighed.

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Klassiske design og funktionelle reolmoduler fra Montana

Montana er en serie af ukomplicerede opbevaringsmoduler, som giver dem et klassiske design. Montana opbevaringsmoduler består af tre forskellige varianter – åbent, lukket og med hylder. Modulerne fra Montana er alsidige og kan derfor bruges i mange rum i dit hjem. Du kan eksempelvis bruge det åbne Montana modul som et natbord i soveværelset. Hvis du hænger modulet op, får du en passende højde til at lægge dine briller på, stille en bog eller have en fin bordlampe stående. Montana modul med hylder giver god anledning til at udstille smukke stilleben i spisestuen eller i stuen. Det lukkede Montana modul vil egne sig perfekt på kontoret. Her kan du stille dine bøger, mapper og papirer væk og lukke lågen, så kontoret ser pænt og ryddeligt ud hver dag. Lav din helt egen Montana vægreol eller Montana bogreol. Et reolsystem fra Montana er kun en god investering, Montana reoler vil blive ved med at være moderne og passe i ethvert hjem. I dag er det Peters søn Joakim Lassen, som ejer virksomheden og har ført virksomheden videre. Peter J. Lassen er selv designeren bag den populære Montana serie. Her har du mulighed for at kombinere forskellige opbevaringsmoduler, så du opnår en kombination, der giver dig den perfekte opbevaringsplads uden at miste stilen i din boligindretning.

Montana reoler er på forkant med designdetaljer. På siden er der sat stærke magneter for at sikre, at modulerne hænger sammen. Dette er en ægte Montana detaljer, som vil hjælpe modulerne med at flugte med hinanden, så du opnår fine rene linjer, der også kendetegner Montana. Derudover har de Montana afrundede kanter og tilbagetrukne fronter. Med det tidløse og klassiske design får du et møbel, du kan have med dig i hele livet fra ung til gammel. 

Montana moduler i moderne og poetiske farver

Hvert 8. år udarbejder Montana en ny farvepalette, som skal matche med Montanas ideologi om ”at lave rum for personlighed”. Farverne er nøje skabt og udvalgt af den danske farveekspert Margrethe Odgaard. Farverne i Montana modulerne komplimenterer hinanden, og kan derfor ligesom modulerne bruges og matches på kryds og tværs. Farverne er med til at skabe en bestemt sanselig stemning i rummet. Du vil finde farver, som er naturlige og bløde i indretningen og mere kulørte og farverige, som er med til at skabe blikfang – tilsammen skaber de en harmoni i rummet. Derudover er der udarbejdet seks forskellige teksturer i lakken for at forstærke oplevelsen af farven og den stemning, det giver den individuelle person.

Få bæredygtige møbler med Montana reoler

Montanas moduler er blandt andet certificeret med Det Danske Indeklimamærke og miljømærke EU Ecolabel. Siden år 2007 har Montana udelukkende benyttet vandbaseret lakker, som ikke indeholder sundheds- og miljøskadelige stoffer. De bæredygtige Montana reoler efterlever høje kvalitetstandarder, der tager hensyn til Jordens-, menneskets- og miljøets ressourcer.