Natures Collection

NATURES Collection er en dansk designvirksomhed, der laver tidløse designs af håndlavet kvalitet af naturlige og autentiske materialer. Hovedelementet i deres interiørkollektion er lammeskind og uld i høj kvalitet.

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Ny nordisk stil med NATURES Collection

NATURES Collection værner om den nordiske livsstil. NATURES Collection blev dannet i 2007 og har dermed mere end 10 års erfaring med at sprede budskabet og trenden om Nordic Living. Skind og pels er materialer, der kendetegner den nordiske og skandinaviske stil. Det lækre naturlige materiale bringer visuelt et varmt og blødt look til rummet. NATURES Collection fremstiller skind i originale og naturlige farver, som komplimenterer den klassiske nordiske stil. For at opnå den nye nordiske stil kan du gøre brug af mere vilde farver i din indretning fra NATURES Collection. For eksempel byder NATURES Collection på pyntepuder i farver som rosa, mørkegrøn og lilla, der er med til at pifte sofaen eller sengen op. De farverige skind er med til at skabe liv i rummet. NATURES Collection har en fantastisk fornemmelse for farvenuancer. De giver dig mulighed for at kombinere farverne på kryds og tværs, så du kan skabe et unikt farvespil, der er med til at personliggøre din indretning. Produkterne fra NATURES Collection er designet med ambitionen om at skabe vedvarende værdi for dig som kunde. Du vil altså få et produkt, der er af høj kvalitet med en lang levetid. De bæredygtige materialer som lammeskind, koskind og rensdyrskind er med til at skabe en ny nordisk stil i dit hjem. Personliggør din indretning med deres varme og kolde toner, som kan ses her på siden. Farverige farver

Bæredygtigt skind fra NATURES Collection

NATURES Collection har de bæredygtige briller på, når de vælger at sælge pels. Skind er det mest naturlige materiale, du kan finde i modeindustrien. Pelsvarer er bæredygtigt, fordi det kan nedbryde sig selv. I naturen vil pelsen nedbryde sig selv, og intet vil gå til spilde, og intet vil gøre skade. NATURES Collection mener, at det er vigtigt at vi benytter naturlige materialer i fremtiden, for at sikre Jordens levealder. NATURES Collection håndplukker deres skind, så de sikrer sig skind, der matcher deres brand og kvalitet. NATURES Collection tænker meget på dyrenes velfærd. Skindet der fremstilles, er fra ikke-truede dyrearter. Dyrene får god ernæring og pleje, som er med til at gøre skindet smukt – på den måde kan du se, at dyrene er blevet passet godt på og har haft en høj levestandard. Som sagt sætter NATURES Collection bæredygtighed højt på dagsordenen, hvilket også kan ses idet selve skindene, der bliver brugt i deres varer, er det man kalder bi-produkter til kødindustrien. Det vil sige, at alt det skind, der er til overs på slagterierne, bliver købt af NATURES Collection, for derefter at blive forvandlet til fantastiske produkter af høj kvalitet. Hermed er NATURES Collection med til at mindske spild. Det er blandt andet her, de får alle deres flotte og unikke lammeskind fra.