Panton Wire

I 1982 grundlagde Peter J. Lassen den danske designvirksomhed Montana. I et samarbejde med den danske designer Verner Panton, blev der designet de smarte Panton Wire reoler. Panton Wire reoler får et industrielt look med sine tråde, der danner reolen.

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Verner Panton Wire reol – Dansk design

Verner Panton er én af de mest indflydelsesrige danske designere. Han tænkte ud af boksen og skabte dermed nogle anerkendte møbler, som stadig er moderne i dag. Han var inspireret af farver, særligt stærke farver, som også er ét af hans kendetegn indenfor designs. Verner Panton designede ud fra ideologien ”Du sidder mere behageligt på farver, du holder af”.

Panton Wire reol er et funktionelt møbel, som kan sammensættes på kryds og tværs. Placer dem oven på hinanden, og byg et stort reolsystem, hvor du kan opbevare nogle bøger, planter og stilleben. Da Panton Wire reol har luft mellem trådende, vil reolen ikke se for tungt ud i rummet. Hæng to Panton wire roeler under dit TV for at skabe et TV-bord. Bor du i en bolig, hvor spisestuen og stuen er i samme rum, kan Panton Wire reol fungere som en rumdeler, så rummene bliver adskilt uden at lukke helt af. Hæng et aflangt Panton wire reol på dit badeværelse, hvor du kan udstille dine smukke parfumer og eventuelt en fin plante. Med sin simple form og skarpe konstruktion er Wire reolen et perfekt eksempel på Verner Pantons unikke designs. Kombineret med de afrundede hjørner og luft mellem trådende, giver Wire reolen samtidig et let udseende, som egner sig i alle rum i dit hjem. Find dine favoritter her siden.

Moderne møbler fra Panton Wire

Panton Wire Reol er ikke blot et alsidigt møbel. Panton Wire har et moderne look på grund af materialet og farveudvalget. På vores webshop kan du finde smukke farver som sort, krom, blå og hvid. Farverne er både neutrale og komplimenterer hinanden, så du kan sammensætte dit eget look i din boligindretning. Har du en lys indretning, kan du fortsætte looket med en hvid eller krom Panton Wire reol, eller bryde looket med en stærk blå Panton Wire. Reolerne kan fås i forskellige dybder og længder, så du kan finde en Panton Wire reol efter dit behov og stil.