Shade - Better Light - Better Living

 

Shade er en dansk design og teknologi-virksomhed, som designer lamper med fokus på den nyeste teknologi. Shade vil forbedre måden, vi interagerer med og kontrollerer lys i vores hjem, og give os de bedste forudsætninger for belysning - også i de mørke måneder. Shade efterlever manifestet ”Better Light – Better Living”, hvilket har ført til lampeserien Shade ØS1. Lysets farver og intensitet skifter fra morgen, middag og aften, og med tre lyszoner og mulighed for at indstille otte forskellige favorit belysninger, kan du tilpasse shade lampen efter dagens gang. Eksempelvis skal du om morgen have et klare og energifyldt lys, hvor du før sengetid skal have et beroligende lys. Shade ØS1 er inspireret af den moderne nordiske designtradition og den nyeste teknologi. Det afspejles i de smukke hvide overflader, elegante linjer og det simple stilfulde design.

 

Hvorfor vælge Shade ØS1 lamper?

Hvis du ønsker den helt eksemplariske belysning, som kan justeres efter dit behov, skal du investere i en lampe fra Shade. Shade ØS1 lampen er designet og udviklet af Øivind Slaatto, som vil give forbrugeren fuld kontrol til at justere lampens farve, intensitet og temperatur efter dit behov og stemning. Shade har designet lampeserien Shade ØS1, som kan justeres ned til mindste detalje. På den måde får du den optimale belysning til, hvor og hvornår du har brug for det. Du kan indstille lysets temperatur, intensitet og farve, og derigennem skabe et personaliseret lys. Du får en lampe med fuld effekt af lyset og en kvalitet, der er i top. Shade ØS1 lampeserie består af en pendel, bordlampe, gulvlampe og væglampe, som kan pynte i flere rum i din bolig. Dens justerbare 3 lyszoner gør det til en intelligent lampe, som kan sættes efter den stemning eller styrke, du ønsker. Lyset skal være behageligt, og det handler om at bryde kontrasten mellem lys og mørke, hvilket Shade ØS1 er perfekt til.

 

Sådan fungerer Shade ØS1 lamperne

Shade har taget udgangspunkt i menneskets behov. Lampen har 3 lyszoner, som kan justeres op og ned efter dit behov, så du opnår den belysning, du ønsker. Kernen af Shade ØS1 er udstyret med RGB-spektrum, hvilket gør det muligt for dig at sætte lige præcis den farvenuance, du ønsker, lyset skal have. Du styrer belysningen ved hjælp af bluetooth på din telefon eller med til tilførende node/betjening.
Shade ØS1 er skabt til forbindelser. For at parre lamperne med noden, skal du downloade Better Light-appen. Med Better Light-appen kan du nemt forbinde og kontrollere flere Shade Pendant ØS1 lamper på én gang. Lamperne er forbundet med eget netværk, og fungerer derfor uafhængigt af din internetforbindelse. Du kan downloade appen og forbinder din telefon med lampen. På den måde kan du styre lyset både med telefonen og noden. Du kan tænde, slukke, dæmpe og gemme 8 forskellige favoritindstillinger for din Shade ØS1 lampe såsom morgenlys, læselys, hyggelys, arbejdslys, middagslys m.m.

 

Sæt den rigtige belysning med Shade ØS1

Lysets farver og intensitet skifter fra morgen, middag og aften, derfor skal du tilpasse din Shade lampe efter dagens gang. 

 

Intensitet: Ved at dreje på nodens yderste ring, kontrollere du intensiteten af lys

Stemning: Skift mellem stemningsindstillingerne ved at dreje på dreje på nodens ydre ring

Kontrol: Download Better Light-app for at konfigurere din node. Èn node kan styre flere Shade ØS1’ere.

Tænd og sluk: Tryk midt på noden for at tænde eller slukke for din Shade ØS1.

 

Start for eksempel dagen med at tænde et blødt varmt lys, som giver dig en rolig start på dagen. Når du rammer formiddagen og middagen, skal du sprede et klart og hvidt lys med din Shade ØS1 lampe, der hjælper dig med at få energi. Sidder du og din partner og nyder en god film, skal I have et dæmpet og gyldent lys, som ikke tager fokus fra filmen, men stadig så I kan finde jeres popcorn på bordet. Når natten byder sig, skal du have et beroligende og dæmpet aftenlys, som du kan læse en god bog til, og får dine sanser til at slappe af. Alt det kan Shade ØS1 hjælpe dig med.