Sika-Design

Siden 1950 har danske Sika-Design skabt smukke håndlavede møbler og havemøbler, med komfort, kvalitet og bæredygtighed som krav til design- og produktions-processen. Sika fletmøbler er primært fremstillet til udendørs brug, men kan med fordel også bruges indendørs, da det stilrene skandinaviske design passer flot ind i mange hjem.
Avantgarde fra Sika som du finder på Unoliving er en kollektion af vedligeholdelsesfri havemøbler i moderne design, hvor der ikke er gået på kompromis med stabilitet og holdbarhed. Sika Avantgarde havemøblerne er håndflettede i vedligeholdelsesfrit UV-bestandigt Sika-fiber, som er monteret på et stabilt varmgalvaniseret stel. Havemøblerne tåler al slags vejr, og kræver kun aftørring med en fugtig klud.

Sika Design - Find det rigtige produkt for dig

Avantgarde fra Sika-Design, som du finder på Unoliving.com, er en kollektion af vedligeholdelsesfri havemøbler i moderne design, hvor der ikke er gået på kompromis med stabilitet og holdbarhed. Sika Avantgarde havemøblerne er håndflettede i vedligeholdelsesfrit UV-bestandigt Sika-fiber, som er monteret på et stabilt varmgalvaniseret stel. Havemøblerne tåler al slags vejr og kræver kun aftørring med en fugtig klud.

Sika-Design har lavet mange unikke kollektioner såsom; den romantiske Georgia kollektion, den klassiske Originals kollektion, den smukke Affaire kollektion med cafestole og -borde, den holdbare Avantgarde kollektion, den ikoniske ICONS kollektion med unikke designermøbler og Sika-Design's nyste kollektion Exterior, der gør det muligt for dig at have de eksklusive ICONS møbler udenfor.