BLACK WEEK - slutter om    timer      min.

Vind et gavekort på 10.000 hvis du handler i dag!

BLACK WEEK - slutter om    timer      min.

Vind et gavekort på 10.000 hvis du handler i dag!

 

Trimm Copenhagen

Danske TRIMM Copenhagen laver loungemøbler til udebrug med kvalitet i højsæde. TRIMM Copenhagens produkter er til dig, der er på udkig efter komfort og minimalistisk design, når du skal vælge dine havemøbler.

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

TRIMM Copenhagen vil fremme livskvaliteten

TRIMM Copenhagen har et stort fokus på komfort, hvilket de vægter højt i deres designs. Loungemøblerne fra TRIMM Copenhagen bidrager til et afslappet og uformelt miljø og lægger op til hygge og en god relation mellem mennesker. Uanset om du har en mindre altan eller en stor terrasse, kan TRIMM Copenhagen skabe en hjemlig stemning udendørs. TRIMM Copenhagens produkter kan gøre dine udendørsarealer til et sted, du kan læne dig tilbage og slappe af alene eller i godt selskab. Virksomheden er grundlagt i 2010 af sejlmager Tim Nielsen og designer Rikke Gjørlund. Alle TRIMM Copenhagens møbler er produceret i Europa. På den måde kan TRIMM Copenhagen i samarbejde med deres fabrikker, sikre sig at kvaliteten altid er i top. Loungemøblerne kan købes enkeltvis eller i sæt og kan fås i farverne beige, taupe, grå, graphite og cognac.

TRIMM Copenhagen har maritime rødder

TRIMM Copenhagen har et bredt sortiment af multifunktionelle og praktiske loungemøbler. Inspirationen fra sejlermiljøet kan tydeligt fornemmes i loungemøblernes design og materialevalg. De smukke og stilrene møbler fra TRIMM Copenhagen kan benyttes inde, såvel som ude, og er modstandsdygtige overfor al slags vejr. Møblerne kan tåle at stå ude året rundt. Mange af TRIMM Copenhagens møbler er nemlig lavet af det slidstærke materiale SUNBRELLA PLUS. SUNBRELLA PLUS er oprindeligt udviklet og designet til både. Materialet er vandtæt og åndbart for at forbygge kondens og skimmel. TRIMM Copenhagen passer altså perfekt til Danmarks lunefulde vejr. Møblerne kan nemt rengøres ved brug af vand og mild sæbe. Skal du bruge multifunktionelle loungemøbler, der kan holde mange sæsoner ud i fremtiden, så er TRIMM Copenhagens møbler helt sikkert noget for dig!