Venture Design

Svenske Venture Design har siden 2014 leveret kvalitetsmøbler til både inde og ude. Venture Design tror på, at hvert møbel i dit hjem skal afspejle din egen unikke stil, og være med til at forenkle din hverdag.

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Venture Design bryder med det traditionelle koncept

Venture Design er ikke bange for at bryde med det traditionelle koncept, og de arbejder konstant på at udvikle produkter med et bæredygtigt og miljøvenligt perspektiv for øje. For eksempel er de fleste af Venture Designs møbler ”drop down” for at reducere fragt og dermed deres miljøpåvirkning. Innovation gennemsyrer tankegangen i Venture Design, og de tilbyder klassiske, men moderniserede møbler. I kollektionerne ses det tydeligt, at Venture Design kombinerer produktudvikling med håndværk og nytænkning præget af ægte følelser. Deres mission er at gøre dit hjem til et behageligt, smukt og funktionelt sted, hvor du glæder dig til at komme hjem.

Venture Design – et bredt udvalg af møbler

Hjemmet er forbundet med noget forskelligt for os alle, og a vi finder ro i forskellige omgivelser. Uanset hvilket behov du har, kan du helt sikkert finde produktet blandt vores brede vifte af møbler fra Venture Design, der konstant opdateres. Venture Design laver alt fra lænestole, sofaer, spiseborde og spisebordsstole til tæpper og reoler. Derudover har Venture Design alt til din have og terrasse, som er tilpasset det nordiske klima. Blandt havemøblerne finder du både haveborde, havestole, udekøkkener, hængekøjer, parasoller og meget mere, der kan gøre din sommer god.

Populære møbler fra Venture Design

Når du kigger på møbler fra Venture Design, finder du et hav af lækre møbler til både stuen, spisestuen, opbevaring og haven. Vælg for eksempel et rundt Estelle spisebord med gråsort marmor og velour spisebordsstole. Med et rundt spisebord opnår du en mere intim og hyggelig stemning, der indbyder og inddrager alle ved bordet til samtale. Du kan også udskifte din gamle sofa med en lækker velour sofa fra den populære serie Boom.