Walter Grey

Walter Grey

 

Dansk design af god kvalitet

Walter Grey er et dansk designbrand, som blev stiftet i 2014 med en vision om at skabe stilfuldt design af god kvalitet til en overkommelig pris, alle har råd til. Hvad end du mangler nye reoler til opbevaring på børneværelset, et ophængt tv-bord i stuen, udstilling af nips eller dekorative hylder i entréen, så er Walter Grey i høj grad værd at undersøge. Deres lækre modulreoler findes i flere farver og størrelser med mulighed for tilkøb af låger, sokler, dørgreb, ben m.m. Med reoler fra Walter Grey har du derfor mulighed for at mikse og matche farver og størrelser med det tilbehør, du har behov for. På den måde kan du sammensætte præcis den unikke løsning, der passer til dig og dit hjem.

Vis alle
Side:
    Side
  1. 1
  2. 2
Vis alle
Side:
    Side
  1. 1
  2. 2

 

Inspiration til indretning med Walter Grey

Walter Greys 4-rums reoler passer f.eks. perfekt til spisestuen, som en fin og enkel opbevaringsmulighed, der ikke virker bombastisk. For at skabe mere luft i rummet, kan du evt. hænge reolen op eller sætte den på ben, så reolen løftes fra gulvet. Du kan også vælge, at to ud af de fire rum skal have en låge, for at kunne gemme ting væk, og bruge de to frie rum til at udstille en flot skål, vase eller andet. Walter Greys reolsystemer kan også pifte børneværelset op. Vælg de farverige reoler til at holde orden i børnenes legetøj med enten låger eller små kasser. Kombiner reolen med et par åbne rum, og udstil evt. sparegrisen, børnebilleder, dåbsgaven eller andet.

 

Historien bag Walter Grey

Det hele startede, da co-founder Theis Nielsen skulle købe to nye reoler til sin lejlighed, men fandt udbuddet alt for dyrt i forhold til kvaliteten. Som ægte entreprenør blev det starten på Walter Grey, med et ønske om, at gennemført design skal være tilgængeligt og opnåeligt for alle, der ønsker det.

De første produkter Walter Grey udviklede og producerede, er deres version af velkendte dansk-designede reolsystemer. Virksomheden er hele tiden under udvikling, og de fokuserer på at kunne præsentere egne innovative produktsortimenter med kreative materialeformer og designs. Walter Grey er kendt for sine møbler og reolsystemer til opbevaring, som passer til både hjemmet, kontoret og det offentlige rum. Alle reoler er på lager i Danmark, hvilket giver dig en kort leveringstid, så du hurtigt kan få glæde af din nye reol.