We Do Wood

We Do Wood

We Do Wood - Kvalitet fra danske møbelsnedkere

We Do Wood er en dansk designvirksomhed der producerer træmøbler i den bedste kvalitet. Møblerne er fremstillet i Moso bambus, en bæredygtig naturressource høstes fra en certificeret bambusplantage hvor der ikke benyttes kemikalier eller pesticider.

Møblerne er stilrene og har et meget fint design. Kvaliteten er i top og i sortimentet finder du bl.a. et skrivebord, spisebordsstole og børnemøbler.

Læs mere om We Do Wood og deres møbler på deres egen hjemmeside.

 

Bag det sigende navn står de to møbelsnedkere Sebastian Jørgensen og Henrik Thygesen, og navnet skal virkelig tages bogstaveligt, for de to We Do Wood-møbelsnedkere tager deres arbejdsmateriale alvorligt.
 
We Do Wood blev etableret tilbage i 2006 og har fra begyndelsen kreeret møbler, hvor bæredigtighed og etik var i højsædet. Møblerne produceres med omtanke, hvilket afspejler sig i valget af materiale.
We Do Wood producerer nemlig møbler i et af verdens mest bæredygtige naturressourcer – Moso bambus.

Moso bambus er ikke blot et stærkt materiale, men er også klar til at blive høstet allerede efter fire år, hvorimod træsorter som fyrretræ og cedertræ tager op til 20 år, og ask, birk og egetræ helt op til mellem 40 og 80 år.
 
Sebastian og Henrik er designere. De designer hvert fald nogle fantastiske møbler, men titlen som designer er aldrig rigtig faldet i god jord hos de to herrer. De er først og fremmest møbelsnedkere og det vil de blive ved med at være.