Zuiver

Zuiver er designmøbler med deres helt egen karakter, og de giver danske og internationale designere kamp til stregen i forhold til at være trendsættende. Zuiver er en ener på markedet, som fremtryller enestående møbler med æstetik og ’turden’. 

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Zuiver designer ren god stil

Zuiver betyder ’ren’ på hollandsk og også dansk. Zuiver lever i den grad op til ren god stil. Med deres udvalgte designere fra verden over og eget designerteam designer Zuiver kollektioner med friske og moderne møbler og interiør. Inspirationen kommer fra hele verden, hvor nye trends sætter fantasien i gang og moderne, spændende og overraskende møbler bliver til. Zuiver forsøger at designe kollektioner, som kan kombineres på tværs. På den måde får de skabt en rødtråd igennem deres designs, samtidig med at hver kollektion har sit eget særpræg. Der er virkelig kælet for detaljen i de mange produkter, som ofte bærer præg af et udfordrende og samtidig historisk islæt. Zuiver er en hollandsk virksomhed, som startede i 1998, og har siden da vokset sig til større. De har fokus på en progressiv og velbalanceret kollektion med eksklusive varer fra hele verden eller som derimod er designet af deres helt egne designere. Ved brugen af et mangfoldigt udvalg af produkter skabes inspirerende og stærke kollektioner, der har en legende og moderne stil.

Zuiver designer møbler til alle rum

Skal du ommøblere hele dit hus, eller måske en mindre afdeling af huset? Zuiver har dækket dig ind. Zuiver designer møbler til alle husets rum i dit hjem. Er du måske i gang med at skabe en hyggekrog i stuen, skal du finde en god lænestol eller loungestol fra Zuiver. Med det stilrene design fra Zuiver er du sikret en stol, der omfavner din ryg og giver dig en god komfort. Ønsker du at skifte de gamle spisebordsstole ud med nogle nye, har vi hos Unoliving et stort udvalg af smukke spisebordsstole fra Zuiver. De mange smukke kollektioner fra Zuiver giver anledning til at mikse og matche på kryds og tværs, så du opnår en personlig stil i din spisestue.