Entré

Se alt til entréen
Skoskab
Entrébænke
Skohylder
Stumtjenere
Tøjstativer

Gør entréen til mere end et gennemgangsrum

Entréen er det første rum, man møder, når man træder ind i hjemmet, så hvorfor ikke gøre en ekstra indsats ud af at gøre det lækkert og indbydende? Indret din entre med funktionelle og flotte møbler og skab et godt førstehåndsindtryk af dit hjem. Det er et rum i bevægelse med masser af gennemgang, så derfor er det essentielt at holde det organiseret og ryddeligt med praktiske og funktionelle møbler.  I vores sortiment finder du alt til opbevaring af sko, overtøj, paraplyer og nøgler. Se for eksempel vores udvalg af opbevaring, entrébænke, knager, stumtjenere og tøjstativer.

Med de helt rigtige møbler kan du hurtigt skabe en funktionel entré, der samtidig er indbydende. Har du en lille entré er det vigtigt at gøre sig klart, hvilke funktioner, der er behov for, for at man ikke bliver overvældet af møbler, der måske ikke er plads til. Her gælder læresætningen ”less is more” for alvor, så fokusér på få gode ting, der virkelig giver værdi for rummet. Med smarte entrémøbler kan du udnytte entréarealet på bedste vis, hvad end entréen er stor eller lille. Indret entreen med flotte entrémøbler, vores udvalg spænder bredt, så der er noget for enhver smag. En knagerække i lækkert design, en lille smart skoreol, hvor der er plads til det essentielle. Brug væggene og rummets højde til opbevaring, for jo mere der kommer væk fra gulvet desto større og mere luftigt synes rummet. Derefter kan rummet piftes op med en flot og dekorativ pendel og et par rammer med flotte motiver på væggen for at give entréen et mere personligt touch.

Er din entré derimod stor og rummelig, er der masser af plads til at lege med at mikse og matche møbler, så entréen får et flot og personligt udtryk. Et stort spejl, en skobænk i tidens design og måske endda en stumtjener i en skøn forening kan virkelig gøre underværker. Hos Unoliving har vi et bredt udvalg af entrémøbler. Tjek vores sortiment ud, som er spækket med stilfulde og funktionelle møbler fra blandt andet AYTM, WeDoWood, KNAX, Hübsch og mange andre.