Study Desk - Ét skrivebord til alle aldre

Når børn og unge laver lektier, bliver de ofte fristet af sofaen, som man nemt kan slænge sig i, lægge fødderne op og placere lektierne i skødet, men det er ikke den bedste måde at arbejde på. Den rigtige måde er at sidde med ret ryg, holde fødderne på gulvet og albuerne på bordet, og med ønsket om at give børn og unge den bedste arbejdskomfort når der laves lektier, introducerer FLEXA nu Study Desk.

 

Flexa Study skrivebord

 

Fleksibelt skrivebord

Børn kan tegne, læse, skrive, klippe og klister på Study Desk, som er designet til at understøtte læring og kreativitet.

Takket være den justerbare højde og vipbar bordplade, er det nemt at veksle mellem siddende og stående arbejdsstillinger, hvilket muliggør mere fysisk bevægelse og et mere dynamisk arbejdsmiljø.

 

Study Desk er designet til at hindre belastning af ryggen, nakken og skuldrene. Hvis et barn sidder ved et bord der er for højt, vil skuldrene automatisk blive hævet, hvilket kan forårsage smerter i nakken og skulderne. Er bordet for lavt, vil barnet krumme i ryggen, hvilket kan medføre smerter på sigt.

Med sin højdejurstering og vippefunktion, kan Study Desk justeres inden for et interval på 54 til 79 cm. i højden, og bordpladen kan vippes fra 0 grader til en vinkel på 45 grader. På den måde kan bordpladen justeres så det passer til hvert enkelt barn.

 

Study Desk vippefunktion

 

Skrivebordet er sikkerhedsgodkendt, hvilket betyder, at børnene ikke kan få fingre i klemme under bordpladen, når den er plan. Derudover har man valgt en manuel mekaniske til at justere bordet fremfor en automatisk, så barnet selv kan udforske de forskellige justeringsmuligheder.

 

Rammen er hvid mens bordpladen kommer i en række af tre forskellige træfarver eller hvid MDF. Skrivebordet passer derfor med FLEXA's øvrige sortiment af moderne børnemøbler.