Havemøbler

Se alt til haven
Haveborde
Havestole
Loungeborde
Loungestole
Loungesofaer
Liggestole
Havebænke
Loungemøbler

Havemøbler til haven, terrassen eller altanen

Er du husejer, er du måske så heldig at have en have. En have er ikke kun blomster, bed og græs, der skal slås. Her har du mulighed for at skabe en smuk terrasse, som både klæder huset og haven. Terrassen kan du pynte med fine krukker, tilbehør og de havemøbler, der passer bedst til dig, dine venner og din familie.

Men havemøbler er ikke kun relevante for dig, der bor i hus. Elsker du at bo i byen og har du en altan, er det et oplagt sted at mødes med venner og familie til en drink eller god kop kaffe. Vælg havemøbler, der ikke er for store, men som passer perfekt til en mindre altan og den urbane hygge, der nemt kan skabes på en altan.

Stort udvalg af alle typer havemøbler

Når det gælder havemøbler, er det oplagt at overveje, hvad du præcist leder efter. Cafésæt og altanmøbler er perfekte til en lille terrasse i et rækkehus eller til en altan i lejligheden. Har du derimod en stor have og en stor familie, der elsker at boltre sig rundt på græsset og i havemøblerne, kan et stort havebord med holdbare havestole i stedet være en god løsning. Her kan du samle hele familien til koldskål en varm sommeraften eller alle vennerne til drinks. Her er der plads – og havestole – til alle.

Hvis din have, terrasse eller altan mere er omdrejningspunktet for afslapning og solbadning, er luksus havemøbler som loungemøbler og liggestole måske et bedre valg for dig. I disse luksus havemøbler er der plads til at slænge sig og nyde solens stråler – helt uforstyrret. Det er også her, at boligtilbehør som puder og tæpper gør havemøblerne ekstra hyggelige. For at skygge for solen, når den står højest, er det også essentielt at investere i en parasol – især hvis der skal sidde børn i havemøblerne. På terrassen eller på altanen er det nemlig ofte tilbehøret, der skaber hygge og den røde tråd i stilen.

Køb havemøbler og tilbehør fra kendte brands 

Hos Unoliving fokuserer vi altid på at samle kendte brands, som laver udendørsmøbler i en god kvalitet. Derved står du ikke om blot tre år og skal ud og finde nye udendørsmøbler igen. Med kvalitets udendørsmøbler kan du i stedet læne dig tilbage og nyde det skønne vejr – og en afslappende weekend.

Se blandt andet de flotte parasoller eller bænke fra Brafab, havestole fra Sika-Design og haveborde fra HOUE. Havestolene fra Sika-Design er lavet i et flot fibermateriale og vævet på en smuk og nostalgisk måde. Dermed kan du skabe ægte nostalgi på din terrasse og skabe atmosfære og den rigtige hygge-stemning. Du kan også gå mere moderne til værks og se de flotte pallestole fra Cinas eller havestolene i plastik fra WOOOD. Du bestemmer selv, hvilken stemning der skal skabes i netop dit uderum. Du kan for eksempel vælge at holde en rød tråd med indretningen indenfor, og bruge de samme elementer og materialer både udenfor og indenfor. Ligeledes giver uderummet også mulighed for, at du herude kan skabe et helt andet rum, end du ellers har i hjemmet, og dermed prøve andre indretningsstile af. Kombiner farver, materialer og teksturer og skab et spændende og moderne uderum. 

Vi opdaterer løbende vores sortiment med nye, spændende varer og nye brands, og vi følger med i trend og tendenser, så vi altid har moderne havemøbler og tilbehør, der er oppe i tiden.

Find lækre havemøbler online

Er du klar til sommeren? Ellers kan vi hos Unoliving hjælpe dig med at blive det. Her på siden finder du et stort udvalg af havemøbler og udendørsmøbler i alle prisklasser, både på budget og luksus havemøbler, så du kan få de helt rigtige udendørsmøbler til din have eller altan, og gøre sommeren endnu skønnere.