Havemøbler

Varme solstråler på benene. En god bog. En varm kop kaffe. Unger, der hygger sig. Og de bedste havemøbler. Havemøbler gør det muligt at hygge sig, feste, slå sig løs – eller bare falde helt ned i tempo. Her mødes du med familie og venner, og her er du dig selv, når du har brug for det. Hos Unoliving.com finder du et stort udvalg af havemøbler. Hvilken stil leder du efter?

Havemøbler til have eller altan

Er du husejer, er du måske så heldig at have en have. En have er ikke kun blomster, bed og græs, der skal slås. Her har du mulighed for at skabe en smuk terrasse, som både klæder huset og haven. Terrassen kan du pynte med fine krukker, tilbehør og de havemøbler, der passer bedst til dig, dine venner og din familie.

Men havemøbler er ikke kun relevante for dig, der bor i hus. Elsker du at bo i byen og har du en altan, er det et oplagt sted at mødes med venner og familie til en drink eller god kop kaffe. Vælg havemøbler, der ikke er for store, men som passer perfekt til en mindre altan og den urbane hygge, der nemt kan skabes på en altan.

Stort udvalg af havemøbler – i alle slags

Men hvilke havemøbler skal du vælge? Hos Unoliving.com finder du et stort udvalg, så du altid har noget at vælge imellem.

Når det gælder havemøbler, er det oplagt at overveje, hvad du præcist leder efter. Cafésæt og altanmøbler er perfekte til en lille terrasse i et rækkehus eller til en altan i lejligheden. Har du derimod en stor have og en stor familie, der elsker at boltre sig rundt på græsset og i havemøblerne, kan et stort havebord med holdbare havestole i stedet være en god løsning. Her kan du samle hele familien til koldskål en varm sommeraften eller alle vennerne til drinks. Her er der plads – og havestole – til alle.

Hvis din have, terrasse eller altan mere er omdrejningspunktet for afslapning og solbadning, er loungemøbler og liggestole måske et bedre valg for dig. Her er der plads til at slænge sig og nyde solens stråler – helt uforstyrret. Det er også her, at boligtilbehør som puder og tæpper gør havemøblerne ekstra hyggelige. For at skygge for solen, når den står højest, er det også essentielt at investere i en parasol – især hvis der skal sidde børn i havemøblerne. På terrassen eller på altanen er det nemlig ofte tilbehøret, der skaber hygge og den røde tråd i stilen.

Havemøbler og tilbehør fra kendte brands hos Unoliving.com

Hos Unoliving.com fokuserer vi altid på at samle kendte brands, som laver produkter i en god kvalitet. Derved står du ikke om blot tre år og skal ud og finde nye havemøbler igen. Med kvalitetshavemøbler kan du i stedet læne dig tilbage og nyde det skønne vejr – og en afslappende weekend.

Se bl.a. de flotte parasoller eller bænke fra LaForma, havestole fra Sika-Design og haveborde fra York. Havestolene fra Sika-Design er lavet i et flot fibre og vævet på en smuk og nostalgisk måde. Dermed kan du skabe ægte nostalgi på din terrasse – og det giver også havestole, der holder længe. Du kan også gå mere moderne til værks og se de flotte pallestole fra Plus eller havestolene i plastik fra Cool. Du bestemmer selv, hvilken stemning der skal skabes i netop din have eller på din altan.

Vi opdaterer løbende vores sortiment med både nye, spændende varer og nye brands.

Find de flotteste havemøbler hos Unoliving.com

Er du klar til sommeren? Ellers kan vi hos Unoliving.com hjælpe dig med at blive det. Her på siden finder du et stort udvalg af havemøbler, så du kan få de helt rigtige til din have eller altan. Og gøre sommeren endnu skønnere.

 Har du spørgsmål? Du er altid velkommen til at kontakte os. Og har du allerede valgt dine havemøbler, så klik dem hjem med hurtig og gratis levering