Cafesæt & Altanmøbler

Cafemøbler og altanmøbler

Vis alle
Side:
    Side
  1. 1
  2. 2
Vis alle
Side:
    Side
  1. 1
  2. 2

Stort udvalg af cafesæt og altanmøbler

Mangler du siddepladser, et bord eller skygge på din altan? Her på siden kan du se vores store udvalg af flotte og funktionelle cafesæt, og altanmøbler og altan parasol. Har du en mindre altan, kan du sætte et smart klapbord op, der nemt kan klappes ned, når du står og mangler mere plads. Har du en mindre terrasse, vil et cafesæt passe perfekt, så du har mulighed for at nyde en god morgenmad udenfor. I sortiment finder du blandt andet cafesæt, cafeborde og cafestole til skarpe priser.

 

Cafesæt til privat brug og erhverv

Hvis du er ved at starte din egen café op, og mangler at fuldende dit udendørs caféområde, har vi flotte og praktiske cafestole og cafeborde, som er nemme at stable og gøre rene, når dagen er forbi. Lad for eksempel dine gæster sidde godt i cafestole fra Sika, hvis design vil give et smukt og romantisk look til din café.

Cafeborde og cafestole passer ikke blot ind i det offentlige udendørs rum. Når foråret banker på døren, er det et fantastisk syn af solen, der skinner. Der er intet bedre end at mærke solens stråler på sit ansigt, imens du er pakket ind i sit yndlingstæppe og drikker en dejlig varm kop kaffe på terrassen. Det er følelsen af ny energi. Den skal nydes med et nyt cafesæt som nemt kan tørres af for vinterens regn og kulde. Et cafesæt er perfekt til parret, der bor i et rækkehus med en mindre terrasse eller lejlighed med altan, hvor store havemøbler ikke skal tage hele pladsen. Cafesættet er til dig, der sætter pris på forårets friske luft og udendørs hygge på terrassen eller altanen. Brafab har udarbejdet et cafesæt i stål, som gør det holdbart over for årstidens vind og vejr. Hvis du har en større terrasse, kan du også finde inspiration til blandt andet nye loungemøbler, haveborde, havebænke og havemøbelsæt på vores webshop.

 >

Cafesæt til den lille altan

Bor du i byen, og er du så heldig at have en altan, så har vi altanborde, som nemt og smart kan klappes ned, når du mangler mere plads. Brug klapbordet som et udendørs skrivebord, dekorationsbord til en fin plante eller til den lækre søndagsmorgenmad. Ønsker du lidt skygge fra solens stråler, har vi små parasoller til din altan, som kan drejes efter solens gang på himlen.