4 must haves til kontoret

must haves til hjemmekontoret

 

Arbejder du også hjemmefra? Det kan sommetider godt være svært at arbejde hjemmefra, når vasketøjs bunken har vokset sig stor eller det roder i hjemmet.
Hvis du skal arbejde effektiv, er det vigtigt at dine omgivelser er lette og lækkert at se på. Så hvorfor ikke gøre noget ud af kontoret?

 

Din arbejdsindsats vil med garanti blive ekstra god, hvis du sidder godt, har nogle flotte møbler at kigge på og lader dig blive inspireret. Og hvordan bliver du det?
Du kan eventuelt starte med, at tage et kig på vores elegante skriveborde, som f.eks. vores Multi skrivebord fra TemaHome, hvor der bliver lagt stor vægt på design eller vores populære Prima skriveborde, hvor funktionalitet er i fokus.
Se herefter på vores komfortable kontorstole, som bl.a. vores Click kontorstol, der kan reguleres efter dine behov eller den flotte OMG kontorstol der har et let og enkelt design, der ikke vil virke for tungt i indretningen.

 

Hos Unoliving finder du også praktiske reoler som bl.a. vores Bocca reol, hvor der er stor fokus på at holde orden i dine ting. Desuden har Unoliving anderledes reoler, som f.eks. Farringdon bogreol fra Woodman, der er til dig der ønsker et mere dekorativ kontor.

 

En anden vigtig faktor for din arbejdssituation er belysningen henover skrivebordet, der er med til at forhindre hovedpine, træthed og irriterede øjne. Derfor anbefaler vi en god bordlampe, hvor du kan regulere på lampehoved som bl.a. på den klassiske Borgillio bordlampe. Er du mere til en bordlampe med kant og personlighed – vil Art Deco bordlampe være den perfekte til dig.

 

4 must haves til kontoret

 

1. Multi skrivebord fra Temahome, 2.699 kr.
Lækkert skrivebord med en bordplade af valnøddefinér og tynde krom ben, der skaber et flot design. Med dette skrivebord får du masser af plads at arbejde på. Bordet er multifunktionel i den forstand, at det også kan benyttes som et spisebord.

 

2. Borgillio bordlampe, 719 kr.
Elegant sølvfarvet bordlampe der er perfekt til skrivebordet. Den flotte Borgillio lampe kan justeres efter dine behov. Den fine bordlampe minder om den klassiske arkitektlampe med de mange fine detaljer, der vil give dit skrivebord et ekstra pift.

 

3. Farringdon reol fra Woodman, 2.399 kr.
Flot og enkelt reol i massiv eg, der kan benyttes til praktisk opbevaring af dine ting på kontoret. Med de fine hvide hylder, får du et nordisk udtryk, der giver dine øjne ro. Udstil ting der inspirerer dig, så det kan hjælper dig til at få noget fra hånden.

 

4. OMG kontorstol fra Zuiver, 1.899 kr.
Flot og stilfuld kontorstol med skumpolstring og gråt stofbetræk, der ud fra stolens runde former, giver OMG kontorstol en god komfort. Kontorstolen her et flot design, som er perfekt til dig der ønsker en let og enkelt kontorstol i rummet.